Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta çoklu bilinmezlik ortamı!

Beşiktaş'ta çoklu bilinmezlik ortamı!

Süper Lig, milli maç arasına girdi. Ancak Beşiktaş'a tatil yok. Siyah-beyazlılar, Ahmet Nur Çebi'nin olağanüstü genel kurul kararı alması ve Şenol Güneş'in istifa etmesiyle çoklu bir bilinmezlik ortamına girdi. SÖZCÜ'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; akıllardaki önemli sorular, siyah-beyazlıların hem bu sezonki geleceğini hem de yakın dönemdeki kaderini belirlemeye aday.

İşte Kara Kartal'ın gelecek bir ayına damga vurması beklenen olaylar…

1-SEÇİM TARİHİ ÖNEMLİ

Öncelik seçim tarihinde. En geç aralık ayı başında dense de net bir tarih konuşulmadı. Ancak 19 Kasım şimdilik en müsait tarih gibi görülüyor. Bu da en az bir ay daha Çebi yönetiminin başta olacağı anlamına geliyor.

2-KİMLER ADAY OLACAK?

Beşiktaş, tarihinin en kalabalık ve çekişmeli seçim sürecini yaşayabilir. Hasan Arat'ın adaylığı net. Tevfik Yamantürk de istekli. Çebi'nin kararına göre Emre Kocadağ da ada yolabilir. Yıldırım Demirören de ciddi bir opsiyon.

3-BURAK İLE DEVAM AMA…

Çebi yönetimi devam ettikçe Burak'ın takımın başında olacağını belirtiyor. Fakat bu da G.Saray deplasmanına hocalık tecrübesi sınırlı bir isimle çıkılması anlamına geliyor. Kalıcı teknik adamın kim olacağı da belirsiz.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık