Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan bilmecesi!

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan bilmecesi!

Beşiktaş’ta iç transferde hareketlilik sürüyor. Geleceği merak konusu olan ve bir türlü çözüme kavuşmayan Cenk Tosun ve Salih Uçan konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor... Edinilen bilgilere göre; sezon sonu serbest kalacak olan ikili ile yapılan görüşmelerde bir türlü ortak yol bulunamadı.

TEKLİF YAPILDI

İki futbolcu, iki yıllık garanti ücret ve 2+1 sözleşme talebinde bulundu. Bu anlamda Cenk, 50 milyon TL talep ederken, Salih ise 45 milyon TL istedi. Daha önce Ahmet Nur Çebi yönetimi, Cenk’e 25 milyon TL, Salih’e ise 22 milyon TL önerince anlaşma olmamıştı. Yeni yönetim adına iki oyuncu ile ön görüşme yapan Samet Aybaba, yıllık 30’ar milyon TL ücret teklifinde bulundu.

ANLAŞMALARI ZOR...

Cenk ve Salih’e 10 gün süre verilip dönüş beklemeye geçildi. Ancak ikisi de yapılan bu öneriyi az buldu. Transferde son sözü ise futbolcuların dönüşü sonrasında başkan Hasan Arat söyleyecek. Fakat gelen son haberlere göre tarafların kısa süre içerisinde anlaşmaları pek mümkün gözükmüyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık