Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan Galatasaray derbisi planı!

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan Galatasaray derbisi planı!

Burak Yılmaz, “Takımımız çok iyi. Rakibimizin zaaflarını biliyoruz. Fernandes iyileşti. Chamberlain’in formu artıyor. Milli takımda 2 gol atıp, 1 asist yapan Rashica moralli. Bu üçlü derbide önemli işler yapacak” diye konuştu. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in istifası sonrası yeni başkan seçilene kadar takımın başında kalmasına karar verilen Burak Yılmaz teknik adamlık kariyerinde ilk önemli sınavını eski takımı Galatasaray karşısında verecek. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen siyah beyazlılar Yılmaz’ın kulübede tek başına görev yaptığı ilk karşılaşmada İstanbulspor’u yenerken şimdi hedef G.Saray’ı da mağlup ederek çıkışı sürdürmek.

DERBi ANALiZi TAMAM

Genç teknik adam yoğun bir tempoda çalışarak hafta sonunda Galatasaray ile yapılacak karşılaşmanın analizini yardımcılarıyla çıkardı. Defansı sağlam tutarak orta alanda kontratağa dayalı oyun sistemini sergileyeceklerini futbolcularına anlatan Burak Yılmaz’ın ezeli rakibi devirme planında Gedson Fernandes, Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica’nın rolü kritik. Özellikle Gedson ile Rashica’nın Galatasaray’ın iyi tanıması Chamberlain’in de yükselen grafiği Yılmaz’ın en büyük kozu olacak.

ŞAMPiYONLUKTA iDDiALIYIZ

Beşıktaş’ın şampiyonluk yarışındaki iddiasının sürdüğüne dikkat çeken Burak Yılmaz tüm oyuncuların performansına inanıp güvendiğini vurgularken takımın içindeki atmosferi ise asbaşkan Emre Kocadağ’a “Takımımız çok iyi. Rakibimizin zaaflarını biliyoruz. Gedson sakatlığını atlattı. Chamberlain’in formu da takıma olan katkısı da artıyor. Milli takımda 2 gol atıp, 1 asist yapan Rashica moralli geliyor. İnanıyorum ki bu üçlü ile birlikte takımımız derbide önemli işlere imza atacak” sözleriyle aktardı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık