Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve oyuncular arasında neler yaşandı?

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ve oyuncular arasında neler yaşandı?

Olağanüstü Genel Kurul kaosunun yaşandığı Beşiktaş'ta, deplasmanda alınan 3-2'lik Antalyaspor mağlubiyeti şampiyonluk yarışında ağır bir darbeye neden oldu. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar sadece 3 puanı kaybetmedi ayrıca Bailly ve Tayfur Bingöl arasındaki tartışma nedeniyle ayrı bir kriz yaşadı.

Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, “Beşiktaş formasını çekip öyle yakasına yapışamazsın. Ben bunu yaptırtmam. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncumuza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmem, etmeyeceğim” sözleriyle eleştirdiği Baill'yi dün affetti.

TEK TEK ÖZÜR DİLEDİ

Bodo/Glimt maçı hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlılarda  antrenman öncesi takımla bir toplantı yapan genç çalıştırıcı, “Bana her şeyi söylemekte serbestsiniz ama birbirinize herhangi bir konuda sert çıkmanızı kabul edemem” ifadelerini kullanarak takım içinde gerginliğe izin vermeyeceğini net şekilde belirtti.

Başta hocası Burak Yılmaz olmak üzere tüm teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dileyen Bailly'nin de sahada tartıştığı Tayfur'la sarılıp barıştığı ve olayı kapattığı öğrenildi.

KADRO DIŞILAR OLABİLİR

Burak Yılmaz'ın yönetimden beklentisinin kadro dışı olduğu belirtiliyor.

Kulübün içinde bulunduğu kaos ortamının da etkisiyle disiplinsiz tavırlar sergileyen, sakatlıklarını bahane ederek idmanlara katılmayan yabancı oyunculardan memnun olmayan genç çalıştırıcının belirlediği isimler hakkında karar alması ve yönetimden de destek görmek istediği öğrenildi.

GEÇEN SEZONU ARATTI

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda 11 hafta sonunda lider Galatasaray'ın 12 puan gerisinde kalan Beşiktaş, performansıyla geçen sezonu arattı.

Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılar bu sezonki 4. yenilgisini yaşadı. Beşiktaş geçen sezonun toplamında yaşadığı 4 mağlubiyete daha 11 haftada ulaşmış oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık