Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta borçlar arttı

Beşiktaş'ta borçlar arttı

Beşiktaş'ta cumartesi günü Diav Kurulu toplantısı yapılacak. Beşiktaş'ta cumartesi günü yapılacak Divan Kurulu toplantısı öncesi üyelere gönderilen Denetleme Kurulu raporuna ulaşan AJANSSPOR'dan Kartal YİĞİT'in haberine göre; Raporda 28 Şubat 2021 tarihine kadar olan gelir ve giderlere yer ver veriliyor.  Göreve geldiğinden beri mali yapı için büyük uğraş veren Ahmet Nur Çebi'nin çabası borçların artmasını engelleyemedi.

Siyah beyazlılarda dernek ve Beşiktaş Futbol A.Ş.'nin toplam borcu 3 milyar 726 milyon 404 bin 378 TL oldu. Raporda alacak ise 384 milyon 626 bin 288 TL olarak belirlendi. Beşiktaş'ın borcu geçen denetleme döneminde 3 milyar 570 milyon 822 TL olarak açıklanmıştı.

Futbolculara olan borçlar bitti

Bankalar Birliği ile yapılan yapılandırma anlaşmasıyla borçlar uzun vadeye yayılması ise kulübün elini biraz olsun rahatlattı.  Futbolculara olan borçların sıfırlanması da artı olarak gözüküyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık