Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta birlik beraberlik yemeği!

Beşiktaş'ta birlik beraberlik yemeği!

Siyah-beyazlı ekipte başkan Ahmet Nur Çebi, hafta sonu oynanacak mücadele öncesinde futbol takımıyla yemekte bir araya geldi. Asbaşkan Emre Kocadağ, sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın da katıldığı yemekte; teknik direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcular yer aldılar.

Başkan Cebi, Galatasaray derbisi öncesinde oyuncularına başarılar dilerken; teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte kongre üyesi olan futbolcular Necip Uysal ve Cenk Tosun’a üyelik kartlarını verdi.

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, "Çocukluğumdan beri renklerine tutulduğum ve armasını göğsümde gururla taşıdığım kulübümle bir başka güzel duyguyu yaşıyorum. Artık Beşiktaş'ımın futbolcusu olmakla birlikte kongre üyesi olduğum da paylaşmaktan şeref duyarım!" ifadelerine yer verdi.

Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Necip Uysal da, Instagram hesabındaki paylaşımında, "Bugün, Şanlı Beşiktaş formasını senelerdir taşıyor olmanın verdiği gurura ek olarak Beşiktaş Kongre üyeliğine de adım atmış bulunuyorum. Kendimi bildim bileli gönülden bağlı olduğum kulübüme Kongre üyesi olmanın verdiği mutluluk tarif edilemez.

Başta Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi olmak üzere; tüm Beşiktaş camiasına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yemek organizasyonu fizyoterapist Cumhur Erol ve malzeme sorumlusu Erdal Erdem’in doğum günlerinin kutlanmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık