Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den seçim kararı!

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den seçim kararı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta ortalık karıştı. Teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken, Başkan Ahmet Nur Çebi seçime gitme kararı aldı.

Edinilen bilgilere göre; alınan şok mağlubiyetin ardından bir süredir Beşiktaş taraftarının protestolarına maruz kalan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısının hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Ahmet Nur Çebi, şok Lugano mağlubiyetinden sonra önce yönetim kurulu ardından da Şenol Güneş ile dört saate yakın süren bir toplantı gerçekleştirmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık