Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi son kararı verecek!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi son  kararı verecek!

Spor Arean'dan İsmail Er'in haberine göre; Olağanüstü genel kurul kararı alan Beşiktaş’ta kritik gün... Son dönemde tribünlerden tepki gören, son olarak 2-0’dan 3-2 kaybedilen Lugano karşılaşması sonra seçimli genel kurul kararı alan Başkan Ahmet Nur Çebi yönetim kurulu ile bir araya gelecek. İstanbulspor’la oynanan son lig maçına gelmeyen Çebi, Lugano maçından sonra yaşanan süreçte taraftar dernekleri ve kongre üyeleri ile görüşürken, büyük destek aldı. Ankara, İzmir, Adana gibi birçok bölge derneğinin temsilcileri Çebi’ye desteklerini iletirken “Seçimde aday olun güven tazeleyin” telkininde bulundu.

‘KULÜBE ZARAR VERiR’ 

Yönetim kurulu üyelerinin de Çebi’nin devam etmesi için ricada bulunduğu öğrenildi. Birçok yöneticinin Çebi’ye “Kulübün içinde bulunduğu maddi dar boğazdan çıkması için önemli adımlar attık. Gelir-gider dengemiz eskiye göre daha iyi. İşler yoluna girmişken böyle ani bir değişim kulübe fayda sağlamaz, zarar verir” dediği belirtildi.

KOCADAĞ iSMi ÖNE ÇIKIYOR

Çebi’nin camianın nabzını yoklamaya devam ettiği ve bugünkü yönetim kurulu toplantısı sonrası net kararını vereceği öğrenildi. Çebi’nin aday olmaması durumunda adaylık için Emre Kocadağ’ın isminin öne çıkacağı gelen haberler arasında. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık