Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Bailly özür diledi!

Beşiktaş'ta Bailly özür diledi!

Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Eric Bailly, devre arasında takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile tartıştı. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, bu tartışmanın ardından devre arasında Eric Bailly'i oyundan çıkardı.

Edinilen bilgilere göre; Eric Bailly'nin oyundan çıkmasının ardından Antalyaspor'dan 3 gol yiyen siyah-beyazlılar, haftayı puansız kapattı. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz'ın da tepki gösterdiği Eric Bailly, sosyal medya hesabından bir özür paylaşımda bulundu.

Eric Bailly paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim. Başımızı kaldırıp diğer maça odaklanalım."

BURAK YILMAZ: YAKIŞIKSIZ HAREKETİ NEDENİYLE OYUNDAN ALDIM

Soyunma odasında yaşananlara ilişkin Burak Yılmaz şunları kaydetmişti:

"Beşiktaş forması benim için galibiyetten, 3 puandan, benim teknik direktörlük hayatımdan daha değerli. Ben arkadaşlarıma bu formayı veriyorsam elim titreyerek veriyorum. Onlar öyle kullanıp geri vermemeli. Verdiysem geri almasını da bilirim. Formayı verdim, kullanamayanlara saygısızlık, terbiyesizlik yapandan tekrar alırım. Hiçbir şey umrumda değil. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Sonu ne olursa olsun. Sakatlık durumu yoktu, yakışıksız hareketi nedeniyle oyundan aldım. Benim oyuncumun yakasını çekemezsin."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık