Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ayrılık fısıltıları! Fernando Santos'un yerine gelecek isim belirlendi mi?

Beşiktaş'ta ayrılık fısıltıları! Fernando Santos'un yerine gelecek isim belirlendi mi?

Süper Lig'de art arda aldığı 3 yenilgi ile üçüncülük yarışında ağır darbe yiyen Beşiktaş'ta eleştirilerin odağında Fernando Santos var. Beşiktaş yönetiminde büyük çoğunluk Portekizli hoca ile yola devam edilmesine sıcak bakmıyor. Edinilen bilgilere göre; 69 yaşındaki teknik adamın yerine daha genç bir ismin getirilmesi fikri her geçen gün ağırlık kazanıyor. Hatta yeni bir hoca adayı bile belirlendi: Edin Terzic. Borussia Dortmund ile sezon sonunda yolları ayrılacak olan 41 yaşındaki hoca, siyah beyazlıların ilk hedefi.

VEDA EDECEK

Edin Terzic, 2013 ile 2015 yılları arasında Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in yardımcılığını yaptı. Türkiye'de çalıştığı dönemde özellikle rakip analizlerinde Hırvat çalıştırıcıya önemli katkı sunmuştu. Hırvat asıllı Alman hoca ile temasların başlaması planlanıyor. Slaven Bilic ile West Ham United'da görev yapan Terzic, 2018 yılında Borussia Dortmund'a geri döndü. Lucien Favre'ın yanında yardımcı olarak görev yapan genç çalıştırıcı sezon başında Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirildi.

Terzic, Dortmund ile ligde bir rekora da imza attı. Terzic ile art arda 8 galibiyet alan Alman devi 2011/2012'den bu yana ilk kez böyle bir performansa imza attı.

5 FARKLI HOCAYLA ÇALIŞTILAR

Siyah-beyazlılar bir türlü kötü gidişata 'dur' diyemiyor... Sezon başından bu yana yaşanan kaotik süreç Beşiktaş'ta devam ediyor. Sezona Şenol Güneş ile başlayan ardından yardımcısı Burak Yılmaz'a takımı emanet eden, sonrasında Rıza Çalımbay'la çalışan ve son olarak Fernando Santos'u teknik adamlık koltuğuna oturtan Kara Kartal'da sportif açıdan sular durulmuyor. Altyapı hocası Serdar Topraktepe'nin de geçici olarak takımın başında yer almasıyla birlikte bu sezon tam 5 farklı teknik direktörle çalışan Beşiktaş'ta başkan değişimi de yaşanmıştı. Ancak yarıştan erken kopuldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık