Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ayrılık! Biletleri kesildi

Beşiktaş'ta ayrılık! Biletleri kesildi

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı eklemeler ile dikkat çekmişti. Kadrodaki dönüşüm, yaz aylarında da tüm hızıyla devam edecek.  Edinilen bilgilere göre; Siyah-Beyazlılar'da yapılacak transferler kadar kadroda yer alan yıldızların durumları da merak ediliyor. Beşiktaş, yollarını ayıracağı isimleri belirlerken sözleşmesi bitecek olan yıldızlar konusunda da karar verilmiş durumda. 

SANTOS KALMALARINI İSTEDİ

Beşiktaş’ta Salih Uçan ve Cenk Tosun’un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu... Teknik direktör Fernando Santos her iki oyuncunun da takımda kalması istedi. 

YÖNETİM DE KARARINI VERDİ

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda yönetim iki oyuncuyla masaya oturdu. Geçen hafta yapılan görüşmelerde rakam konuşulmadı. Ancak yönetim teklifini iki futbolcuya ileteceğini söylemişti. Siyah Beyazlılar, bu hafta içerisinde yeni sözleşme teklifini oyunculara iletecek. Maddi konulardaki pürüzlerin de bu teklifin ardından çözülmesi bekleniyor.

İKİ YILDIZIN BİLETİ KESİLDİ!

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’ın yaşadığı son şampiyonlukta ciddi pay sahibi oldu. Ancak sonrasında ayak tabanından yaşadığı sakatlık, onun kariyerini çıkmaza soktu. Uzun süre sahalardan uzak kalması sonrası geri döndüğü takımda etkisiz görüntü sergileyen Ghezzal’la sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılacak. Ghezzal’a ek olarak Ante Rebic’in de bileti kesilecek.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık