Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Asano harekatı! Şenol Güneş'ten onay geldi

Beşiktaş'ta Asano harekatı! Şenol Güneş'ten onay geldi

Siyah-beyazlılar ara transferde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fotomaç'ta ileri sürülenlere göre; Beşiktaş'ın listesine giren isimlerin başında Japonya Milli Takımı'nda oynayan Takuma Asano var.

Asano bu sezon Bochum ile 7 maça çıkıp 1 asist üretti. Japon oyuncu 6. haftada sakatlanırken ligde 9 maçı kaçırmıştı. Asano 2 ay takımdan uzak kaldı. Oyuncu iyileşince Japon Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna davet edildi. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği golcü isim için girişimlerin önümüzdeki günlerde hızlanacağı belirtildi. Alman ekibinin kendilerine yapılan 2 milyon euro'luk teklifi az buldu. Bunun üzerine siyah-beyazlıların bu teklifi 3 milyon euro'ya yükselteceği öğrenildi.

İngiliz kulüplerinin de peşinde olduğu 28 yaşındaki yıldız forvet hattında sağ kanat olarak görev yapıyor. Sol kanat ve forvette de görev yapabilen Asano daha önce sırasıyla Hiroshima, Arsenal, Stuttgart, Hannover ve Partizan'da görev yaptı. Profesyonel kulüp kariyerinde 268 resmi maça çıktı. Takuma Asano, bu periyotta 67 gol atarken, 37 de asist yaptı. Toplamda 104 gole direkt olarak katkı sağladı. Japon yıldız kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmezken, sadece 7 kez sarı kart gördü.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık