Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde Burak Yılmaz girişimi!

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde Burak Yılmaz girişimi!

Beşiktaş ara transferde ilk iş olarak 10 numara takviyesi yapmayı planlıyor. Siyah- beyazlılar, Chamberlain ve Bakhtiyar'un yanı sıra Ghezzal ve Rashica'nın da bu bölgenin ideal oyuncuları olmaması nedeniyle mutlaka orjini 10 numara olan bir transfer gerçekleştirmek istiyor.

Edinilen bilgilere göre; Kartal'da bu transfere en uygun adayın Fransız ekibi Lille ile 1 yıllık mukavelesi kalan Yusuf Yazıcı'nın olduğu belirtiliyor.

Fanatik'te yer alan haberde, sezon başı transferinde de uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde yer tutan 26 yaşındaki Yusuf Yazıcı için bir kez daha girişim yapılabileceği kaydedildi.

BURAK YILMAZ AKTİF ROL OYNAYACAK

Lille ile 1 yıllık kontratı bulunan ve piyasa değeri 9 milyon euro olan Yusuf Yazıcı'yı makul bir ücret ile renklerine bağlamayı düşünen yönetim, bu girişiminde teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcısı Burak Yılmaz'ı da aktif olarak sürece dahil etmek istiyor. Haberin detayında Burak Yılmaz'ın, Yusuf Yazıcı'yı ikna etme noktasında önemli rol oynamasının beklendiği kaydedildi.

Diğer yandan Yılmaz'ın futbolculuk döneminden eski takımı olan Lille'in Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılmak istemesi durumunda da transferinde kolaylık yapabileceği konuşuluyor. Lille'de bir Lig bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinde forma giydiği 102 karşılaşmada 19 gol 11 asist yaptı. Milli futbolcu, geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık geçirmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık