Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde 5 ayrılık

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde 5 ayrılık

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde taşlar yerinden oynayacak. Fotomaç'tan edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar bu sezon Süper Lig'de istediği performansı sergileyemiyor. 15 maç sonunda 26 puanı bulunan Kartal, zirvenin uzağında kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş, takımda büyük değişimler yapmaya hazırlanıyor. Transfer listesini oluşturan deneyimli teknik adam, kadroda düşünmediği isimleri yönetime bildirdi. Buna göre gözden düşen 5 oyuncuyla devre arasında yollar ayrılacak.

İşte o isimler...

MASUAKU
Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan transfer edilen Arthur Masuaku, kendisinden beklenilen performansı karşılayamadı. Verilen şansları iyi kullanamayan ve birçok maçta savunmada aksayan Masuaku ile yola devam edilmeme kararı alındı. Deneyimli oyuncuyla yapılacak görüşmenin ardından kiralık sözleşmesi feshedilecek.

N'KOUDOU
Beşiktaş'ta Kevin N'Koudou satış listesine kondu. Siyah-beyazlı yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan N'Koudou'dan bonservis geliri elde etmenin hesaplarını yapıyor. Yıldız futbolcuya cazip bir teklif gelmesi durumunda yollar ayrılacak. N'Koudou'nun bonservisinin yarısını İngiliz ekibi Tottenham elinde bulunduruyor. Buna göre Kartal, Nkoudou'yu satarsa elde edeceği gelirin yüzde 50'sini Tottenham'a ödeyecek.

DELE ALLI
Beşiktaş'ta en büyük hayal kırıklıklarından biri İngiliz futbolcu Dele Alli oldu. Camianın çok şey beklediği 26 yaşındaki oyuncu, performansıyla vasatın altında kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş ile de beklenen patlamayı yapamayan Dele Alli, devre arasında Beşiktaş'a veda edecek. Yıllık ücreti 2,2 milyon euro olan Dele Alli'nin olası ayrılığı hem maddi açıdan hem de yabancı kontenjanında yer açılması anlamında siyah-beyazlıları rahatlatacak.

ROSIER
Teknik direktör Şenol Güneş, Valentin Rosier'in performansından memnun değil. 26 yaşındaki futbolcuya gelecek planları arasında yer vermeyen deneyimli çalıştırıcı bu kararını yönetime iletti. Kulübe Rosier için henüz resmi teklif gelmediği ancak somut bir adım atılması durumunda değerlendirileceği kaydedildi.

MONTERO
İspanyol stoper Montero, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen bir diğer isim olarak belirlendi. Genç savunmacının devre arasında İstanbul'da bir takıma kiralanması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık