Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Anderson Talisca harekatı!

Beşiktaş'ta Anderson Talisca harekatı!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr’ın formasını giyen Anderson Talisca için Beşiktaş Yönetimi, bir süredir girişimlerini sürdürüyor. Dusan Tadic’i Fenerbahçe’ye, Halil Dervişoğlu’nu ise Galatasaray’a kaptıran Siyah-Beyazlılar, taraftarını bir nebze de mutlu etmenin peşinde.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyon Euro’dan aşağı değil. Ama orta bir yol istedi” sözleri sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Tecrübeli hocanın, Talisca’nın resmen Beşiktaş’a dönmek istediğini açıklaması, Brezilyalı 10 numaranın kulübü Al Nassr’da rahatsızlık yarattı.

Ceza almamak için...

Bu gelişme sonrasında para cezası almakla karşı karşıya kalan Talisca, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlamak zorunda kaldı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu herkesi ters köşe yapmıştı. Ancak Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi devam ettiği için bu açıklaması aslında oldukça normal.

15 milyon Euro istiyorlar

Sambacı, yeniden Kara Kartal’a gelmeye sıcak baksa da yüksek maliyet kulübün işini bir hayli zorlaştırıyor. Gelen son haberlere göre Talisca, maaşında indirim yapmayı kabul etse de Al Nassr, 15 milyon Euro’luk bonservis bedelinden geri adım atmıyor.

Son güne kadar...

Mevcut şartlar altında 29 yaşındaki futbolcunun maliyetinin 30 milyon Euro’ya yakın olması bekleniyor. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar, Talisca’nın kendi kulübü ile görüşerek, kendisine kolaylık sağlamasını isteyecek. Ancak takımıyla sözleşmesini kısa süre içinde uzatan ve 3 yıllık daha kontratı bulunan Talisca’nın, şu anda transfer edilebilmesi için kesenin de ağzının açılması gerekli. Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi, transferin son gününe kadar şartları zorlayıp, eski oyuncusunu kadrosuna katmanın peşinde olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık