Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku!

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic şoku!

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in sol dizinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması tespit edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavi süreci önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmelere göre planlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Amir'in sezonun kalan bölümünde forma giyemeyeceği, 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Yabancı bir ön libero alınması gündemde

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; bu sezon sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta Bosnalı futbolcu da en az 1 ay yok. Sol dizinde kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanan, kritik süreçte en az 7 maçta görev alamayacak olan Hadziahmetovic’in sözleşmesinin dondurulup yerine yabancı bir ön libero alınması gündemde. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı çeken Beşiktaş yeni hocası Fernando Santos’u da kötü bir haberle karşıladı. Siyah beyazlıların Portekizli teknik adamla çıktığı ilk karşılaşma olan Karagümrük mücadelesinde 12. dakikada Rohden’in müdahalesinin ardından oyuna devam edemeyen ve 15’te yerini Demir Ege’ye bırakan Amir Hadziahmetovic’in sağlık durumu belli oldu.

Bosnalı futbolcuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada “Maçta 15. dakikada sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen Amir Hadziahmetovic’in MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır” denildi.

7 maçta oynamayacak

En az 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen 26 yaşındaki futbolcu kupadaki Eyüpspor mücadelesinin yanı sıra ligde Pendik, Adana Demir, Sivasspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarını kaçıracak. Bu kritik süreçte takımın en önemli bölgelerinden biri olan ön liberoda sıkıntı yaşamak istemeyen siyah beyazlılar dönüş süresinin uzama ihtimalini de hesaba katarak Hadziahmetovic’in sözleşmesini dondurabilir. Kontenjanda açılacak boşlukla birlikte Beşiktaş yönetiminin ara transferde ön liberoya takviye yapması bekleniyor.

Beşiktaş’ta Fenerbahçe ile oynanan derbinin ardından 11 Aralık’ta kadro dışı bırakılan 5 oyuncudan biri olan ve durumunun Fernando Santos’un gelişiyle birlikte yeniden değerlendirilmesi gündemde olan Vincent Aboubakar yakından takip ediliyor. Afrika Kupası için Kamerun Milli Takımı’nda bulunan Aboubakar idmanda sakatlandı. Sol uyluğunda 1. derece yırtık tespit edilen ancak kadrodan çıkarılmasını gerektiren bir sakatlık yaşamadığı belirtilen golcü futbolcu ilerleyen maçlarda milli formayı giyebilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık