Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain tedirginliği!

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain tedirginliği!

Galatasaray’ın Zaha ve Icardi, Fenerbahçe’nin Dzeko ve Tadic transferleri sonrasında Beşiktaş da yıldız transferi için harekete geçti. Mali şartlar doğrultusunda Kara Kartal’ın önüne de fırsat transferi çıktı.

Edinilen bilgilere göre; Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Alex Oxlade-Chamberlain’in bonservisinin elinde olması Siyah-Beyazlılar’ın iştahını kabarttı. Bir süredir 29 yaşındaki futbolcuyla görüşen Beşiktaş, yıldız ismi iki gün önce İstanbul’a getirmişti. Siyah-Beyazlı camiada akıllardaki tek soru işareti Chamberlain’in geçmişte yaşadığı sakatlıklardı.

Beklentileri karşılamadı

Kariyerinde daha önce sık sık sakatlanan ve son olarak geçen sezon yaşadığı problemler nedeniyle tam 14 maç kaçıran İngiliz kanat için çok detaylı sağlık taraması yapılıyor. Beşiktaş’ın sağlık ekibi olumlu rapor verirse tecrübeli oyuncu ile sözleşme imzalamayı planlıyor. Ancak gelen bilgilere göre, ilk tetkiklerin beklentileri karşılamadığı belirtildi. Yıldız oyuncunun, birkaç kontrole daha girmesi bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık