Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi veda etti!

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi veda etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumunda bir araya geldiği siyah-beyazlı kulübün çalışanlarıyla vedalaştı. Edinilen bilgilere göre; kulüp personeliyle tek tek tokalaşan Çebi, ardından yaptığı konuşmada, "Ben Beşiktaş'a hizmet ettim. Sizler de en az benim kadar Beşiktaş'a hizmet ettiniz ve alın terinizin karşılığını aldınız. Ben de Beşiktaş'a hizmet etmiş olmanın onurunu kendime paye aldım. Bu kuruma herkes zarar vermek isteyebilir. Namusunuz ve şerefinizle bu kulübü zarar vermek isteyenlerden korumak sizin göreviniz. Asıl nöbetçi sizsiniz. Sizler hancısınız, bizler yolcuyuz. Bu kulübün onuru, namusu ve şerefi sizlere ait. Buraya birileri gelecek, buradan birileri gidecek. Bu kurum 120 yıldır ayakta. Hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ettim" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarıyla Buluştu

Ahmet Nur Çebi, Kadın Basketbol Takımıyla Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımına veda ziyaretinde bulundu.

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleşen buluşmada, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş ile Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu da yer aldılar.

Teknik ekiple ve sporcularla sohbet eden Çebi, takımlara yeni dönemde başarılar diledi.

Siyah-beyazlı kulüp, 3 Aralık Pazar günü seçimli olağanüstü genel kurulla yeni başkanını seçecek. Beşiktaş’a 20 Ekim 2019’da başkan seçilen Ahmet Nur Çebi, hafta sonunda yapılacak seçimde aday olmayacağını açıklamıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık