Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Afrika Kupası'na kaç oyuncu gidiyor?

Beşiktaş'ta Afrika Kupası'na kaç oyuncu gidiyor?

Beşiktaş'ta korkulan olmadı... Yeni transferle birlikte kadro yapılanmasındaki Afrikalı oyuncular dikkat çekmiş ve camiada, 'Afrika Uluslar Kupası'nın olduğu sene bu kadar Afrikalı oyuncu alınmaz' eleştirileri yapılmıştı.

3 isim davet aldı

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta ilk etapta beklenilen manzarayla karşılaşılmadı, Afrikalı oyunculardan sadece Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku ve Jackson Muleka Milli takımlardan davet aldı. Bu futbolcular Milli Takımları’nda son maçlarına 16 Ekim’de çıkacak.

5 isim çalışmalara devam edecek

Yani Aboubakar, Masuaku ve Muleka’nın Galatasaray’la 21 Ekim’de oynanacak derbiden 3 gün önce İstanbul’a dönmeleri ve takıma katılmaları bekleniyor. Kartal’da diğer Afrikalı oyuncular ise milli takımlarına çağrılmadı. İstanbul’da kalan Ghezzal, Bailly, Colley, Amartey ve Onana derbi öncesi takımla çalışabilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık