Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci!

Beşiktaş'ta Aboubakar sevinci!

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Edinilen bilgilere göre; detaylı kan tetkikleri yapılan Aboubakar; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Beşiktaş KAP'a bildirdi

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Vincent Aboubakar’ın transfer sürecinin tamamlandığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda Oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.140.000 Avro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde siyah-beyazlıların yeni transferi Vincent Aboubakar ile bir araya geldi. Kazancı, Kulüple sözleşme imzalayan Aboubakar’a, “Evine hoş geldin” diyerek siyah-beyazlı formayla başarılar diledi.

Vincent Aboubakar takımla buluştu

Vincent Aboubakar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde; Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Futbol takımının kazandığı iki Süper Lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonluklarında pay sahibi olan Aboubakar’la hasret gideren Teknik Direktör Şenol Güneş ile futbolcular, Aboubakar’a yeni dönemde başarılar dilediler.

Kayseri’ye gitti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında, yarın (22 Ocak) saat 16.00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda Yukatel Kayserispor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, deplasmanda oynayacağı Yukatel Kayserispor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla hareket ettiği Kayseri’ye bir saatlik yolculuğun sonunda ulaştı. Bir grup taraftar tarafından havalimanında sevgi tezahüratlarıyla karşılanan Kara Kartal, karayoluyla kamp yapacağı otele geçti.

Yeni transfer Aboubakar da, takımın kamp kadrosunda yerini aldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık