Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Aboubakar ıskaladı!

Beşiktaş'ta Aboubakar ıskaladı!

Vincent Aboubakar, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı. Düne kadar kullandığı 6 atışı da ağlarla buluşturan Kamerunlu futbolcu, Karagümrük karşısında 48. dakikada kendi kazandırdığı penaltıda zayıf bir vuruş yapınca top kaleci Dituro’da kaldı.

Edinilen bilgilere göre; ayrıca penaltı ile birlikte Aboubakar üst üste 5 deplasman maçında gol atıp Beşiktaş formasıyla bunu başaran ilk futbolcu olma şansını da kaçırdı.

SKOR KATKISI DA BiTTi

Geçen sezon 2. yarıda çıktığı 16 lig maçında 13 gol atıp, yaptığı 2 asistle 15 gole direkt katkı veren Aboubakar 2023-24’e de müthiş başlamıştı.

31 yaşındaki yıldız Konferans Ligi’nde Tirana ile oynanan ilk maçta asist yaparken rövanş maçının ardından Neftçi Bakü karşılaşmasında golü atarak 3 karşılaşmada da skora katkı sağlamıştı. Aboubakar’ın 3 maçlık serisi de dün son bulmuş oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık