Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 8 ayrılık birden!

Beşiktaş'ta 8 ayrılık birden!

Gelecek sezonun transferleri için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos'un kadroda düşünmediği 9 isimle yollar ayrılacak. Edinilen bilgilere göre; futbol Koordinatörü Samet Aybaba, Avrupa'da oyuncu izlemeye devam ederken aynı zamanda sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculara da göz dikildi.

KNOCHE GÜNDEMDE!

Bu isimler arasında Union Berlin'in tecrübeli stoperi Robin Knoche bulunuyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen yönetim, Union Berlin'de forma giyen başarılı oyuncuyla temaslarına şimdiden başladı. Ancak Kartal'ın yeni transfer yapabilmesi için gelecek sezon en az 9-10 yabancı futbolcusu ile yollarını ayırması gerekiyor. Bu nedenle yaz döneminde gelecek oyunculardan çok gidecekler açısından çok yoğun bir süreç yaşanması bekleniyor. Çünkü 18 yabancısı olan Beşiktaş, yeni kurala göre kadrosuna 12 isim yazabilecek.

ROSIER'İN NICE'DE DEVAM ETME İHTİMALİ YÜKSEK

Mevcut yabancılardan Rosier, Onana, Hasic, ve Montero kiralık olarak farklı kulüplerde forma giyiyor. Nice, Rosier için opsiyonu kullanmayı planlarken diğer oyuncular ise yüksek ihtimalle takıma dönecek. Sabah'ın haberine göre; Onana, Hasic, ve Montero dışında Rebic ile Chamberlain de kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor.

MULEKA VE GHEZZAL...

Ancak bu 6 oyuncu ayrılsa dahi sadece bir kontenjanlık yer olacağı için Muleka'ya da gelecek bonservis teklifleri değerlendirilecek. Ayrıca mukavelesi sona eren Rachid Ghezzal'ın opsiyonu kullanılmayacak.

6.5 MİLYON EURO'LUK HAYAL KIRIKLIĞI

Hiç oynamasa bile Beşiktaş'a yaklaşık 6.5 milyon Euro maliyeti olan Ante Rebic, performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu sezon 23 maçta forma giyen ancak 691 dakika sahada kalan Hırvat futbolcu, sadece 1 gol atarken 5 de asist yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık