Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 7 futbolcu yolcu

Beşiktaş'ta 7 futbolcu yolcu

Trendyol Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor’a yenilirken, Başakşehir’le berabere kalarak 11 puan kaybeden Beşiktaş sıkıntılı günlerden geçiyor. Edinilen bilgilere göre; Ligdeki üçüncülük yarışında Trabzonspor’un 5 puan gerisinde kalan siyah-beyazlı takım sezonun kalan bölümünde hem bu farkı kapatmanın hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine taşımanın hesaplarını yapıyor.

Kartal’da Başakşehir beraberliğinin ardından Teknik Direktör Fernando Santos’un yanı sıra yabancı oyuncuların geleceği de yeniden tartışmaya açıldı. Siyah-beyazlı ekibin kadrosunda kiralık gönderilen isimlerle birlikte tam 20 yabancı futbolcu bulunuyor. Bu oyunculardan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. Sözleşmeleri devam eden Colley, Gedson, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Muçi, Chamberlain ve Amir ile yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor takımda kalacak.

Aboubakar, Muleka, Amartey ve ara transferde takıma katılan Svensson’un gelecekleri şu an için net değil. Bu oyuncuların durumu sezon sonu belli olacak. Kartal’da kadroda düşünülmeyen yabancılar da büyük ölçüde netleşti. Buna göre kiralık gönderilen Rosier, Onana, Montero ve Hasic’le yolların ayrılması planlanıyor.

Hayal kırıklığı yaratan Rebic ve satın alma opsiyonuyla kiralanan Worrall gönderilecek. Sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kaldırılan Ghezzal takımdan ayrılacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık