Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 3. Aboubakar dönemi sona eriyor!

Beşiktaş'ta 3. Aboubakar dönemi sona eriyor!

Siyah beyazlı takımda 11 Aralık’ta kadro dışı kalan Eric Bailly Villarreal’e, Jean Onana Olympique Marsilya’ya Valentin Rosier de Nice’e transfer olurken Aboubakar, Kamerun’un daveti üzerine Afrika Uluslar Kupası'nda görev almak için milli takım kampına katılmıştı.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; golcü futbolcu antrenmanda uyluk bölgesinden talihsiz bir sakatlık yaşarken durumunun ciddi olmadığının açıklanmasının ardından milli takım kadrosunda kalmasına karar verilmişti. Oyuncunun durumunu yakından izleyen Beşiktaş yönetimi Afrika Uluslar Kupası dönüşünde Aboubakar detaylı bir kontrolden geçirilecek. Eğer sakatlığı uzun sürerse 31 yaşındaki futbolcunun lisansının askıya alınması gündeme gelecek. Aksi takdirde yıldız futbolcunun kiralanması ya da satılması yönünde menajerine talimat verilecek.

Gelecek planlarında yer almıyor

Raporlarından çıkacak sonuç ne olursa olsun kulübün gelecek planlarında düşünülmeyen Aboubakar’ın Beşiktaş’taki üçüncü dönemi de böylece sona ermiş olacak.

Siyah beyazlı takımdaki ilk dönemi olan 2016-17’de ligde şampiyonluk yaşayan, 2020-21’de lig ve Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşan Kamerunlu yıldız 2023 Ocak’ta 1 milyon 140 bin Euro imza parası, 3 milyon 110 bin Euro garanti ücret ve 12 bin Euro maç başı karşılığında Beşiktaş’a 3. kez imza atmış 11 Aralık’ta kadro dışı kalana kadar bu sezon 22 maçta 11 gol, 3 asiste imza atmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık