Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi!

Beşiktaş'ta 2. Şenol Güneş dönemi!

Hatay’daki şok yenilgi sonrası Ismael ile devam etmeme kararı alan siyah beyazlılar ayrılık kararını Fransız teknik adama iletti. Başkan Ahmet Nur Çebi de dün yöneticilerle Fransız teknik adamın ardından göreve gelecek yeni hoca için fikir alış verişi yaparken bu zirveden Şenol Güneş’in ismi çıktı. Toplantıya Güneş de katılırken tecrübeli teknik adamla 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Süper Lig’de 11. hafta sonunda zirve ile arasında sadece 4 puanlık fark bulunmasına rağmen takımın çizdiği istikrarsız görüntü sonrasında Valerien Ismael ile yolları ayırma kararı alan Beşiktaş yola Şenol Güneş ile devam etme kararı aldı. Süper Lig’de yarıştan kopmamak ve kalan haftaları riske etmemek için tecrübeli bir isimle devam etme kararı alan siyah beyazlılarda yönetim kurulunun yaptığı değerlendirme toplantısından takımı 2015-16 ve 2016-17’de üst üste 2 kez şampiyon yapan Güneş’in adı öne çıktı.

TARAFTAR DA YÖNETİM DE ISMAEL'E İNANCINI KAYBETTİ

Hatay maçında henüz 31. saniyede öne geçmesine rağmen baskısını arttırmak yerine geri çekilen siyah beyazlılarda oyun anlayışı nedeniyle uzun süredir eleştirilerin hedefinde olan Valerien Ismael’in kredisi 2-1’lik yenilgi sonrası tamamen bitti. Maç oynanırken taraftarların istifaya davet ettiği Fransız teknik adam, takım otobüsüne giderken dahi protestoların hedefi oldu. Son 6 maçta 5 kez puan kaybeden Beşiktaş’ta taraftarların ardından yönetimin de Ismael’e olan inancı tükenirken dün İstanbul’da kritik bir zirve gerçekleşti.

BAŞKAN ÇEBİ VE YÖNETİM, ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu dün akşam Vadi İstanbul’da yönetici Serhan Çetinsaya’nın oteli Radisson Blue’da bir araya geldi.

Yapılan değerlendirmeden oy birliği ile Şenol Güneş kararı çıktı. Daha sonra zirveye tecrübeli teknik adam da katıldı ve Şenol Güneş 1.5+1 yıllığına yeniden Beşiktaş’ın hocası oldu.

ÜMRANİYESPOR MAÇINDA KULÜBEDE

Dün gece Valerien Ismael’in sözleşme feshini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildiren Beşiktaş’ta evraklar yetişirse bugün yetişmezse yarın Nevzat Demir Tesisleri’nde takımın başında ilk idmanına çıkacak olan Güneş, pazar günkü Ümraniye maçında da kulübede olacak.

'YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜK'

A Spor'a demeç veren Şenol Güneş, "Yönetimle görüştük. Yarın belli olur. Beşiktaş taraftarlarına selamlar. Şimdilik bu kadar. Yarın görüşürüz" dedi.

NEDEN YENİDEN ŞENOL GÜNEŞ?

Süper Lig’in en tecrübeli ve başarılı teknik adamlarından biri.

Beşiktaş’ı, camiayı, ligi ve ülke futbolunu çok iyi biliyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile daha önce de çalıştı, ilişkileri iyi.

Beşiktaş’ı üst üste 2 yıl şampiyonluğa taşımayı başardı.

Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye rekorları alt üst etti.

Birçok ismi parlattı, Cenk onun döneminde 22 milyon Euro’ya Everton’a gitti.

VALERIEN ISMAEL'E 450 BİN EURO TAZMİNAT

Beşiktaş ile Valerien Ismael arasında ilişkinin tamamen kopmasına neden olan olay ise Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamalar oldu. Faturayı takıma kesmesinin ardından aradaki bağların iyice koptuğuna karar veren siyah beyazlılar ayrılık için düğmeye bastı. Yönetimin devam etmeme kararı aldığı Ismael’in sözleşmesini feshetmenin maliyeti belli oldu. Geçen sezon 31. haftadaki Trabzon maçıyla göreve başlayan ve 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanan Fransız teknik adama sezon sonuna kadar alacaklarına mahsuben 450 bin Euro ödenecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık