Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta 122 Milyon TL'lik Aboubakar çıkmazı

Beşiktaş'ta 122 Milyon TL'lik Aboubakar çıkmazı

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde yoluna devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcıyla birlikte Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Bu sırada kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'ın aldığı maaş, Beşiktaş'ta büyük bir çıkmazı da beraberinde getirdi.

Edinilen bilgilere göre; Trendyol Süper Lig'de yoluna Fernando Santos ile devam eden Beşiktaş'ta kötü günler henüz bitmiş değil. Hasan Arat yönetiminde henüz iyi bir noktaya gelemeyen Kara Kartal, Portekizli çalıştırıcının geleceğini de sorguluyor. Milli ara öncesi ligde Antalyaspor'a mağlup olan Beşiktaş'ın tek çıkar yolu da Türkiye Kupası'nı kazanmak.

HAZIRLIK MAÇINDA RAKIP BUDUCNOST

Beşiktaş'ta 4 günlük izin sona ererken, siyah-beyazlılar, Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına Fernando Santos yönetiminde start verdi. Siyah-beyazlılar, bugün ise Karadağ ekibi Buducnost ile hazırlık maçı yapacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Kartal, ikinci hazırlık maçını ise 28 Mart Perşembe günü Fatih Karagümrük ile oynayacak.

122 MİLYON TL'DEN VAZGEÇMİYOR

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldıktan sonra teknik direktör Fernando Santos'un talebiyle affedilen Vincent Aboubakar, geri dönüşünde kendisinden beklentileri bir türlü karşılayamadı. Siyah-beyazlılar, gelecek sezon için düşünmedikleri Kamerunlu golcüyü satıp hem bonservis geliri elde etmeyi hem de 3.5 milyon Euro'luk (Yaklaşık 122 milyon TL) maaş yükünden kurtulmayı hedefliyor. Ancak oyuncu, Beşiktaş'ta kazandığı rakamı alabileceği bir kontrata imza atmak istiyor. Aksi bir durumda ayrılmayı düşünmüyor. Aboubakar'la ilgili bir başka sorun ise taliplilerinin bonservis bedeli ödemekten kaçınması...

Ara transfer döneminde Brezilya'dan Corinthians, Gremio, Rusya'dan Spartak Moskova, Suudi Arabistan'dan Al-Shabab ve Damac, Katar'dan Al-Rayyan ile ABD'den Los Angeles Galaxy tecrübeli futbolcu için teklif yapan takımlar olmuştu. Bu kulüplerden ikisinin ilgilerinin hala sürdüğü ancak oyuncuyu bedelsiz olarak kadrolarına katmayı planladıkları öğrenildi. Beşiktaş formasıyla 110 maça çıkan Vincent Aboubakar, 59 gol ve 14 asistle skora toplamda 73 kez katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu, bu sezon ise 28 karşılaşmada 11 gol ve 2 asistle oynadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık