Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı yöneticilerden Başkan Ahmet Nur Çebi'ye: Ya hep beraber ya da hiç

Beşiktaşlı yöneticilerden Başkan Ahmet Nur Çebi'ye: Ya hep beraber ya da hiç

Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olma konusunda fikir alışverişinde bulunduğu yöneticilerden çarpıcı sözler. 29 Mayıs 2022’de yapılan kongreyi ekip halinde kazandıklarını hatırlatan siyah beyazlı yöneticiler, “Başarı da, başarısızlık da hepimize ait. Eğer şu aşamada yönetimde bir değişiklik yaparsanız, başarısızlığın sorumlusu o kişilermiş gibi görünür. Biz böyle bir tablo oluşmasını istemiyoruz. Seçime ya hep beraber gireriz ya da hiçbirimiz girmeyiz” dediler.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberinden edinilen bilgilere göre; Ffutbol takımının aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası yoğunlaşan taraftar tepkilerini dikkate alarak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararı alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olup olmama konusundaki kararını büyük ölçüde verdi. Çebi, en geç aralık ayının başında yapılması planlanan olağanüstü kongrede aday olmaya sıcak bakarken, konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğu yönetim kurulu üyelerinden önemli bir talep geldi... Geçen yıl yapılan kongreyi ekip halinde kazandıklarını hatırlatan yöneticiler, yine beraberce hareket etmeleri gerektiğini belirterek şunları söylediler:

ADAY OLACAKSANIZ EKiBi BOZMAYIN

“Biz bu yola beraber çıktık. Sportif ya da ekonomik olması fark etmez; başarı da, başarısızlık da hepimize ait. Yeniden aday olmayı düşünüyorsanız seçime aynı ekiple girmeliyiz. Eğer şu aşamada yönetim kurulunda değişiklik yaparsanız, başarısızlığın sorumlusu o kişilermiş sonucu ortaya çıkar. Biz böyle bir tablo oluşmasını istemiyoruz. Seçime ya hep beraber gireriz ya da hiçbirimiz girmeyiz” dediler.

CAMiANIN ÖNDE GELENLERiYLE GÖRÜŞÜYOR

Ahmet Nur Çebi ise bu görüşleri mutlaka dikkate alacağını ve yönetim kurulu üyelerinden bağımsız hareket etme gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti. Diğer yandan birkaç gündür Beşiktaş camiasının önde gelen isimleriyle peş peşe toplantılar yaparak yeniden aday olması halinde destek verip vermeyeceklerini soran Çebi’nin, büyük bölümünden “Yanındayız” mesajını aldığı öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık