Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı Ghezzal: Galatasaray'ı da yenmeliyiz

Beşiktaşlı Ghezzal: Galatasaray'ı da yenmeliyiz

İstanbulspor karşısında Beşiktaş’ın 2. golünü penaltıdan kaydeden Rachid Ghezzal, maç sonrası umut dolu açıklamalar yaptı. Edinilen bilgilere göre; “Perşembe günü yaşanan hayal kırıklığından sonra bugün bir reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Kazanma tutkumuzu gösterdik. Beşiktaş için, taraftarlarımız için bunu yapmamız gerekiyordu” diyen Cezayirli yıldız, milli ara sonrası oynayacakları Galatasaray derbisi için de şunları söyledi: “Derbiler özgüven kazanmak için çok önemli maçlar. Deplasmanda oynayacağız ama amacımız belli. 2 haftamız var, bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” Öte yandan hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde 3-2 mağlup olduğu Lugano, dün sahasında Servette’e 1-0, Club Brugge, deplasmanda Standard Liege’e 2-1 yenildi. Bodo/ Glimt ise evinde Kristiansund II ile 2-2 berabere kaldı.

TARAFTARLARDAN ÖZÜR DiLEDiLER

Lugano maçı sonrası tribünleri terk etmeyip kendilerini çağıran taraftarların yanına gitmeyen Beşiktaşlı futbolcular dün 2-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından bütün tribünleri dolaşarak selamladılar.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık