Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolcuların Dünya Kupası heyecanı!

Beşiktaşlı futbolcuların Dünya Kupası heyecanı!

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Beşiktaş’ta bir yandan da Dünya Kupası heyecanı yaşanıyor. Siyah beyazlılar tarihinde ilk kez bir Dünya Kupası’na dört oyuncu birden göndermeye hazırlanıyor. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Kartal’da Kevin N’Koudou, Kamerun, Romain Saiss, Fas Milli Takımı’nın, Wout Weghorst da Hollanda Milli Takımı’nın kadrosunda kendisine yer bulurken, Atiba Hutchinson’ın Kanada’da kadroya alınmasıyla Beşiktaş’tan 4 futbolcu Katar’a gidecek ve bu durum ilk kez yaşanacak.

2018'DE 3 KİŞİ VARDI

2018’de Rusya’daki Dünya Kupası’nda Pepe, Quaresma (Portekiz), Vida (Hırvatistan) ile temsil edilen siyah beyazlılarda 2014’te sezonu Kartal’da tamamlayan Hugo Almeida (Portekiz), Jermaine Jones (ABD), Dany Nounkeu (Kamerun) turnuvada sahne almıştı.

2002'DE TAYFUR VE İLHAN

2010 Güney Afrika’da Holosko (Slovakya) ile Rodrigo Tello (Şili), Beşiktaş’ı temsil ederken, 2002’de Tayfur Havutçu, İlhan Mansız (Türkiye) ve Zoubaier Baya (Tunus) Güney Kore ile Japonya’nın ortaklaşa düzenlediği turnuvaya katıldı. 1998’de ise Daniel Amokachi (Nijerya), Marijan Mrmic (Hırvatistan), Zlatko Yankov (Bulgaristan) Fransa’da Dünya Kupası’nda mücadele eden Beşiktaşlı futbolcular oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık