Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolculardan galibiyet sözleri!

Beşiktaşlı futbolculardan galibiyet sözleri!

İstanbulspor'u 3-1 yenerek 3 puanın sahibi olan Beşiktaş'ta futbolcular, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Rachid Ghezzal: “Taraftarlarımızın önünde oynadığım için çok mutluyum”

 

“Çok özledim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Zor zamanlar geçirdim. Uzun süren bir sakatlığım oldu. Böylesi bir sakatlıktan döndükten sonra eski hale gelmek için zaman gerekir. Lig maçıyla geri döndüm. Taraftarlarımızın önünde oynadığım için çok mutluyum. Asist yaptım, bu bana özgüven verecektir. Milli arayı fırsat olarak değerlendiriyorum. Eski halime dönmek için çalışacağım. Derbide en iyi Ghezzal’ı göstermeye çalışacağım.”

Cenk Tosun: “Galip geldiğimiz için sevinçliyiz”

“Bugün 18 Mart. Golden sonra asker selamı vererek bu ülke için savaşan insanları anmak istedim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Golü bulana kadar oyunu açamadık. Rakip iyi defans yaptı. Kornerden bulduğumuz golle oyunu açtık. Maçı bitirmek için ikinci golü de bulduk. Üçüncü golü atmak yerine kendimizi zor durumda bıraktık. Şanssız bir gol yedik. 65 dakika maç bizim elimizdeydi. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Milli takımda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

Oyuna sol tarafta başladım, sonra çift forvete döndük. Çift forvet olunca daha çok pozisyona girdik. İkinci golde topu kaptığımda hemen Aboubakar’a verdim. Aboubakar da harika bir gol attı. Aboubakar harika bir oyuncu, takımımızda olduğu için çok mutluyum.

Gaziantep benim için özel bir yer. Almanya’dan oraya transfer olmuştum. Deprem nedeniyle ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Bunun üstesinden geleceğiz.

Maxim bizim için önemli bir oyuncu, bir topu direkten döndü. Bize katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Alexandru Maxim: “En iyi halime gelmek için çalışıyorum”

“Depremin neden olduğu yaraları hep birlikte saracağız. Futbol bu duruma yardımcı olacak bir etken.

Beşiktaş’ta olmak benim için büyük bir fırsat. Taraftarlarımız maç boyunca büyük destek verdi. Her gün bu kulüpte olmanın tadını çıkarıyorum. Herkes beni çok iyi karşıladı. Herkesten bir şeyler öğreniyorum. Sahada elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Takıma hızlıca adapte olmaya çalışıyorum. Daha fazla süre alacağım zamanlar gelecektir. En iyi halime gelmek için çalışıyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık