Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolculardan derbi sözleri!..

Beşiktaşlı futbolculardan derbi sözleri!..

Siyah-beyazlı futbolculardan Rachid Ghezzal, Romain Saiss ve Tayyip Talha Sanuç, dev derbi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Rachid Ghezzal: “En yakın zamanda yüzde yüz hazır hale geleceğim”

“Bugün sahada olmak harika bir duyguydu. Taraftarlarımızın ismimi haykırması harikaydı. Zaten futbolu bu duygular için oynuyoruz. Taraftarlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza sevgilerinin karşılığını verebilmek için sahada her şeyi yapacağımı onlar zaten biliyorlar. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Tamamen hazırım diyemem. İyi bir şekilde hazırlanıyorum. En yakın zamanda yüzde yüz hazır hale geleceğim.  Beşiktaş çok büyük bir kulüp ve Beşiktaş’ın her oyuncusu çok değerli. Yüzde yüz hazır olmak için bu hafta idmanlarda elimden geleni yapacağım.”

Romain Saiss: “Kazanamasak da iyi bir reaksiyon gösterdik”

“Önemli bir maçtı. Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında kötü oynamıştık. Bugün kazanamasak da iyi bir reaksiyon gösterdik. Doğru bir planla oynadık. Savaştık ve ruh gösterdik. Kazanamadık, mükemmel değildik. Savaşma ruhu önemliydi. Biz bu ligde iyi şeyler yapacağız. Bazı noktaları geliştirmeliyiz. Bu takım ruhuyla goller de gelecektir. Önemli bir rakibe karşı gol yememek de önemliydi. İyi bir görüntü verdiğimizi düşünüyorum.”

Tayyip Talha Sanuç: “Kazanmayı çok istedik”

“Benim için özel bir gündü, ilk derbimi oynadım. Elimizden geleni yaptık. Taraftarlarımızın müthiş desteği vardı. Kazanmayı çok istedik. Gelecek için iyi sinyaller verdik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi bir yoldayız. Önümüzdeki haftalarda galibiyetler almak için çok çalışacağız. Hocamız maçtan önce yüreğimizle oynamamız gerektiğini söyledi. Umarım formanın hakkını verebilmişimdir.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık