Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Beşiktaş'ta futbolcular Omar Colley, Milot Rashica ve Amir Hadziahmetovic Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Öe yandan, Sivasspor mücadelesine yedek başlayan Rachid Ghezzal, maç öncesi yayıncı kuruluşa konuştu.

Milot Rashica: ‘Gol attığım için çok mutluyum’

 

“Gol attığım ve takımıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. En önemlisi bugün üç puana sahip olmaktı. Taraftarlarımızın önünde kazandık. Milli araya giriyoruz. Milli takımlara gidecek arkadaşlarımız var. Milli aradan daha güçlü döneceğiz. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Sezonun henüz başındayız. Birlikte çok daha iyi işler yapacağız.”

Amir Hadziahmetovic: “Bu sezon daha iyi ve güçlü bir Beşiktaş izleteceğiz”

 

“Takıma katıldığım ilk zamanlarda adaptasyon süreci gerekiyordu. Artık takımı tanıyorum, takım arkadaşlarım da beni tanıyor. Yeni oyuncularımızla birlikte daha iyiyiz. Bu sezon daha iyi ve güçlü bir Beşiktaş izleteceğiz. Hocamızın bana inandığını ve güvendiğini görüyorum. Bu durum bana öz güven veriyor.”

Omar Colley: ‘Bugün 3 puan almak çok önemliydi’

 

"Geldiğimden beri takıma büyük aidiyet hissediyorum. Şu anda da en iyi form grafiğimi yakalamaya çalışıyorum, formum yükselerek devam ediyor. Takımla aramdaki uyum iyi. Bugün 3 puan almak çok önemliydi. Maç maç ilerliyoruz, umarım bu şekilde de devam ederiz. Çok fazla maç oynayacağız. Lig, Avrupa daha sonrasında kupa maçları da gelecek. Bu süre zarfında herkese şans gelecektir. Herkes mutlaka bir fırsat bulacaktır. Bu yüzden de büyük takım, büyük oyuncular ve geniş kadroya sahibiz. Büyük takımız, stadyumumuz da bu şekilde her maç çok iyi atmosfer çok iyi, tribünler çok ateşli. Burada oynadığımız son iki lig maçı, Pendik ve Konya maçı galibiyet alamamıştık maalesef bu yüzden de bu maç bizim için ayrıca önemliydi. Taraftar için bir şeyler başarmak istiyorduk. Çünkü bu sene de büyük şeyler başaracağız, büyük şeyler yapmak istiyoruz. Takıma mümkün olduğunca faydalı olmaya çalışıyorum.”

Rachid Ghezzal'dan maç öncesinde açıklamalar

Vodafone Park'taki Sivasspor mücadelesine yedek başlayan Rachid Ghezzal, maç öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. Edinilen bilgilere göre; zor bir sakatlık sürecinden geçtiğini aktaran Cezayirli oyuncu, yeniden takıma döndüğü için mutlu olduğunu kaydetti.

Sezonun geri kalanında Beşiktaş için elinden geleni vermek istediğini söyleyen Ghezzal, "Takıma geri döndüğüm için çok mutluyum. Zor zamanlar geçirdim. Geçen sezon benim için çok zordu. Neredeyse hiç oynayamadım. Bu sezon başı kampına iyi başladım ama sakatlık yaşadım. Geri dönmenin, arkadaşlarımla olmanın keyfini yaşıyorum. İçerde oynuyoruz, umarım kazanırız. Sezonun geri kalanında Beşiktaş için elimden geleni yapmak istiyorum. Valentin Rosier ile güzel anlarımız var. Umarım takıma yardım ederim ve herkesi mutlu ederiz." dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık