Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşan Beşiktaş, 0-2 yenerek 2 puanın sahibi oldu. Maçın ardından konuşan futbolcular, aşağıdaki değerlendirmeleri yaptı:

“Umuyorum derbide daha fazlasını yapabilirim”

Nathan Redmond, “Performansımın artmasının sebebi ligin temposuna alışmış olmam olabilir. Hocamızın istediği şekilde takıma katkı vermeye çalışıyorum. Benden isteneni yaptıkça öz güven de kazanıyorum. Sezon devam ederken kariyerimle ilgili karar vermiyorum. Önümüzde önemli maçlar var. Ligi bitirebildiğimiz kadar zirveye yakın tamamlamak istiyoruz. Umuyorum derbide daha fazlasını yapabilirim. Derbiye hazırlanmak için önümüzde iyi bir zaman var. Maça en iyi şekilde hazırlanacağız.” dedi.

“Galibiyet, derbi öncesi moral oldu”

Romain Saiss, “Önemli bir maçtı. Trabzonspor beraberliği sonrası bu maçın önemi daha da artmıştı. Beşiktaş’ın her maçı kazanması gerekir. Küme düşmeme mücadelesi veren bir rakibe karşı oynadık. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Derbi öncesi moral oldu. Kusursuz değildik ama galibiyet nedeniyle sevinçliyiz. Oynamadığım zamanlar mutsuz oldum. Ciddiyetimi kaybetmeden çalıştım. Bu sezon farklı partnerlerle oynadım. Şu anda Colley’le birlikte oynuyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Son iki maçta gol yemedik, bu da önemli bir detay. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Derbiyi kazanmak istiyoruz, maçın öneminin farkındayız. Evimizde özel bir maç oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kazanmak güzel”

Salih Uçan, “Bugün güzel oynadık. Maçın başında zemine ve oyuna alışmakta zorlandık. Rakip gol pozisyonları buldu, neyse ki gole çeviremediler. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Golü bulduktan sonra daha rahat oynamaya başladık. Güzel bir asist yaptım, Aboubakar’a sadece dokunmak kaldı. Kazanmak güzel. Trabzonspor maçında durgunduk. Gelecek hafta Galatasaray’la önemli bir maç oynayacağız. İnşallah o maçı da kazanarak önümüze bakacağız. Taraftarımızın önünde iyi oynuyoruz. Taraftarlarımızı derbide mutlu etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık