Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Beşiktaşlı futbolculardan açıklamalar!

Beşiktaşlı yıldızlardan Kevin Nkoudou, Wout Weghorst ve Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Şanlıurfaspor'u 4-2 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Kevin Nkoudou: “Evimizde kazandığımız için mutluyuz”

“Geri dönmek güzel, maçlar yeniden başladı. Dünya Kupası'ndaydım ben takıma geç katıldım. Döndükten sonra buraya odaklandım. Galibiyetle başlamak çok güzel oldu. İlk yarı özellikle çok iyi değildik ve iki gol yedik. Devre arasında kendi aramızda Beşiktaş’ın bu şekilde kaybedemeyeceğini konuştuk. Evimizde kazandığımız ve galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Gaziantep deplasmanı kolay değil elbette, biz de Beşiktaşız her maçı kazanmak için oynarız. Buna odaklanacağız ve kazanacağız. 4 yıldır buradayım, taraftarımız beni seviyor ve ben de onları seviyorum.”

Wout Weghorst: “Boşluklar bulduk, gol attık”

“İki kez geri dönüş oldu. 4-2 kötü bir sonuç değil, keşke dünya kupasında da olsaydı ama yapacak bir şey yok. Taktiksel değişiklik gerekliydi, 2-0 gerideydik çünkü. Bir risk almak söz konusuydu, gol atmak için daha fazlasını yapmamız gerekiyordu. Bu ön alan baskısı, başından beri iyiydi ama doğru tempo ile herkes yaptığında, ikinci yarı ne kadar daha iyi olduğunu gördük. Boşluklar bulduk, gol attık. Bugün bunu yapabildik, yapabildiğimiz için de mutluyuz.”

Cenk Tosun: “4-2’den daha fazla atabilirdik”

 

“Boş yere kendimizi yorduk. İkinci yarı oynadığımız oyunu ilk yarıda oynasaydık işi bitirebilirdik. Şanlıurfaspor’u kutluyorum, korkusuzca geldiler bizimle oynadılar. İlk 20-25 dakika bize yakışmayan bir oyun oynadık. Sonra toparladık. İlk yarı pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. Devre arasında, kenetlendik bu maçı çevirebileceğimizi biliyordum, hoca da böyle bir konuşma yaptı. İkinci yarıya güzel başladık, güzel goller bulduk. 4-2’den sonra belki daha fazla atabilirdik. Ama önemli olan son 16’ya kalmaktı. Tabii yorulduk. Ama önemli bir lig maçımız var pazar günü. Bay’a kadar 2 maçtan 6 puan çıkarmak istiyoruz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık