Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolcular Valerien Ismael'e ve sistemine çabuk ısındı

Beşiktaşlı futbolcular Valerien Ismael'e ve sistemine çabuk ısındı

Beşiktaşlı futbolcular, yeni teknik direktörleri Valerien Ismael’e çok çabuk ısındı. Doğru ve yanlışı anında öğretme metodu kullanan teknik heyetin yaklaşımını siyah-beyazlı oyuncular çok kıymetli görüyor. Özellikle Josef, Ghezzal ve Montero hem oyun kurgusu hem de saha içinde aldıkları rollerden dolayı son derece memnunlar. Fransız hoca da Trabzonspor maçında sergilenen futbol ve dizilişe sadık kalınması nedeniyle takımın performansından mutlu.

Antrenmanlar çok yorucu geçse de Fransız hocanın "Eğlenceli idman" felsefesi oyuncuları fazlasıyla mutlu ediyor. Siyah-beyazlılar, antrenmanlarda su içme fırsatı bile bulamıyor ancak bundan hiç şikâyetçi değiller.

Takıma görsel eğitim veriliyor

Ismael'in iki yardımcı antrenörü sürekli oyuncularla birebir toplantılar gerçekleştiriyor. Ayrıca defans, orta saha ve hücum oyuncularıyla ayrı görüşmeler yapan Fransız çalıştırıcının ekibi; taktik tahtası ve resimler kullanarak takıma görsel olarak eğitim veriyor.

Futbolcular doğru ve yanlışı anında öğretme metodu uygulayan teknik heyetin yaklaşımını çok kıymetli görüyor. Özellikle Josef, Ghezzal, Montero'nun hem yeni oyun kurgusu hem de aldıkları rollerden son derece memnun oldukları kaydedildi.

Fransız teknik adam, daha fazla tekrar yapmaları durumunda oyuncularının fark yaratacaklarından emin.Ismael, istikrarlı bir 11 oluşturma niyetinde. 3-4-3 dizilişi zor olsa da düzenin oturması durumunda Ismael ve ekibi başarıyı yakalayacaklarına inanıyor.

Ismael 24 saat çalışıyor

Teknik direktör tercihleri ilk başta eleştirilse de Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Ismael'in, oyuncu grubunu hemen hakimiyetine almasını çok sevdi. İdmanları, işine gösterdiği saygısı ve profesyonel yaklaşımının yanı sıra yönetimle de planlı-programlı ilerlemesi takdir topladı. Siyah-beyazlı idareciler, Ismael için "24 saat çalışıyor, makine gibi hoca" değerlendirmesinde bulundu.

Ekibine Nathan Kirby dahil oldu

Beşiktaş'tayeni teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde çıkılan Trabzonspor maçında alınan beraberliğinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısındaki galibiyet ve sergilenen futbol yüzleri güldürürken, flaş bir gelişme de yaşandı.

Valerien Ismael'in ekibine analist olarak Nathan Kirby de dahil oldu. Kirby'nin yanı sıra yardımcı antrenör Adam Murray ve atletik performans antrenörü Jonathan Northeast'in yer aldığı ekibe sezon sonu bir başka atletik performans antrenörü Jack Riley'in katılması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık