Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaşlı futbolcular Dünya Kupası'nda tarih yazıyor!

Beşiktaşlı futbolcular Dünya Kupası'nda tarih yazıyor!

Süper Lig 'de bu sezon henüz istediği performansı sergileyemeyen, teknik direktör Valerien Ismael sonrasında takımın başına eski hocası Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş , Dünya Kupası çoşkusunu yaşıyor.  Fanati'ten edinilen bilgilere göre; Kara Kartal'da forvet oyuncusu Wout Weghorst Hollanda Milli Takımı, Kevin N’Koudou Kamerun Milli Takımı, Romain Saiss Fas Milli Takımı kadrosunda kendisine yer bulurken, 39 yaşındaki Atiba Hutchinson’ın Kanada’da kadroya alınmasıyla Beşiktaş’tan 4 futbolcu Katar’a gitti. 

2018'DE 3 KİŞİ VARDI

Hürriyet'te yer alan haberde, 2018’de Rusya’daki Dünya Kupası’nda Pepe, Quaresma (Portekiz), Vida (Hırvatistan) ile temsil edilen siyah beyazlılarda 2014’te sezonu Kartal’da tamamlayan Hugo Almeida (Portekiz), Jermaine Jones (ABD), Dany Nounkeu (Kamerun) turnuvada sahne almıştı.

2002'DE TAYFUR VE İLHAN

2010 Güney Afrika’da Holosko (Slovakya) ile Rodrigo Tello (Şili), Beşiktaş’ı temsil ederken, 2002’de Tayfur Havutçu, İlhan Mansız (Türkiye) ve Zoubaier Baya (Tunus) Güney Kore ile Japonya’nın ortaklaşa düzenlediği turnuvaya katıldı. 1998’de ise Daniel Amokachi (Nijerya), Marijan Mrmic (Hırvatistan), Zlatko Yankov (Bulgaristan) Fransa’da Dünya Kupası’nda mücadele eden Beşiktaşlı futbolcular oldu.

ATIBA TARİHE GEÇTİ

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Dünya Kupası'nda F grubunda, Hırvatistan ile Kanada kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Hırvatistan 4-1'lik skorla kazandı. Beşiktaş'ta forma giyen Kanada'nın kaptanı Atiba, bu karşılaşmayla birlikte tarihe geçti. 

100. MAÇINA ÇIKTI

39 yaşındaki futbolcu, Hırvatistan karşısında Kanada Milli takımı formasıyla 100. maçına çıktı ve bunu başaran ilk Kanadalı oldu.

"KEŞKE TÜRKİYE DE KUPADA OLSAYDI"

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Wout Weghorst, 2022 Dünya Kupası A Grubu'nda oynanan ve 1-1 biten Hollanda - Ekvador maçı sonrası TRT Spor'a konuştu. Weghorst; "Ekvador'la 4 puandayız. İki taraf da kazanmak için mücadele etti bu akşam. Bazı şeyleri daha iyi yapmamız gerektiğini gördük. Çok fazla pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Daha iyi gelişmemiz gerektiğini fark ettik. Eğer bu turnuvada ilerlemek istiyorsak bunun farkına varmalıyız. Herkes tek tek deniyor şansını. Bazı şeyler var ki... Konuşmak istemiyorum, herkes ayrı bir mücadele içinde. Kendimize karşı dürüst olmalıyız, bazı şeyleri iyileştirmemiz gerekiyor daha iyi oynayarak." dedi.

Süper Lig ve Türk futboluyla ilgili görüşleri de sorulan Weghorst; "Keşke Türkiye de Dünya Kupası'nda olsaydı. Türkiye Ligi çok iyi oyunculara sahip. Beşiktaş taraftarına selamlarımı gönderiyorum. Yakında görüşürüz."

11 DAKİKA SÜRE ALDI

Hollanda'nın Senegal'i 2-0 yendiği maçta süre alamayan Weghorst, 1-1 biten Ekvador maçının sonlarında oyuna girdi ve 11 dakika süre aldı.

İsmail Er'in haberinde aktardıklarına göre; Cenk Tosun, "İddialı takım çok. İngiltere, Almanya, Portekiz, Belçika... İngiltere kazanabilir." yorumunda bulunurken; Tayyip Talha Sanuç ise, Favorim Arjantin dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık