Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın yıldızı Weghorst'tan Messi sözleri: Ona büyük saygı duyuyordum ancak hayal kırıklığına uğradım

Beşiktaş'ın yıldızı Weghorst'tan Messi sözleri: Ona büyük saygı duyuyordum ancak hayal kırıklığına uğradım

Arjantin - Hollanda maçında iki takım arasında büyük gerginlikler yaşanmış ve bu gerginlik maç sonuna da taşınmıştı. Posta'dan edinilen bilgilere göre; Lionel Messi maç sonu TyC Sports'a röportaj vermek için kamera karşısına geçtiğinde, Beşiktaşlı Wout Weghorst, onu beklemeye başladı.

Weghorst, daha sonra Messi'nin elini sıkmak istediğini ve ona çok saygı duyduğunu söyleyecekti ancak o an iki oyuncu arasında bir yanlış anlaşılma yaşandı.

Messi, kendisini bekleyen ve ona doğru bakan Weghorst'u tehdit olarak algılayıp İspanyolca (veya Katalanca) şu cümleyi kurdu:

Qué mirár bobo? Qué mirár bobo? Andá, andá para allá bobo! Para allá! (Ne bakıyorsun şapşal? Ne bakıyorsun şapşal? Haydi, yürü git şapşal! Yürü git!)

(Aksandan ötürü Messi, Katalanca'da "şapşal"; İspanyolca'da "aptal" anlamına gelen "bobo" kelimesini "vovo" şeklinde telaffuz ediyor)

Hemen ardından TyC Sports muhabiri ise "Tranquillo, tranquillo Leo (Sakin, sakin ol Leo)" diyerek Messi'yi sakinleştirmeye çalıştırıyor.

Weghorst ise Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı konuşmada yaşananları anlattı. Hollandalı oyuncu, "Messi attığım gollerden ötürü benden hoşlanmadı. Hakaretler yağdırdı. Ben ona selam verip el sıkışmak istemiştim ancak elimi sıkmak istemedi. Ona büyük saygı duyuyordum ancak hayal kırıklığına uğradım" dedi.

SARI KARTLAR TARİHE GEÇTİ 

FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; Hollanda - Arjantin maçının hakemi Mateu Lahoz, karşılaşmada toplam 15 kez kartına başvurdu. İspanyol hakemin gösterdiği bu kartlar, Dünya Kupası tarihinde en fazla oyuncunun sarı kart gördüğü maç olarak tarihe geçti.

MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ

Arjantinli yıldız Lionel Messi, bu dev maça ilk 11'de başladı. Maçın bitimine kadar sahada kalan süperstar 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Messi, göstermiş olduğu bu performanstan dolayı maçın adamı seçildi.

MESSI HAKEM İLE KONUŞTU 

İlk yarıda son düdük geldiği anda Arjantinli yıldız Lionel Messi, hakemin yanına giderek iletişim kurdu.  

SAHA KARIŞTI 

Wout Weghorst'un attığı bu gol sonrası Arjantin'de oyuncuların sinir seviyesi yükseldi. Mateu Lahoz'un faul düdüğüne sinirlenen Paredes topu sert bir şekilde kenara gönderdi.

Meşin yuvarlak Hollanda yedek kulübesindeki oyunculara geldi. Bu hamle sonrası Hollanda yedek kulübesi sahaya girdi ve oyun alanı karıştı. Müsabakanın hakemi Mateu Lahoz üst üste kartlarına başvurdu.

AGÜERO İLE WEGHORST TARTIŞTI

Mücadelenin ardından Wout Weghorst ile Sergio Agüero soyunma odası koridorunda tartıştı. Hollandalı yıldız yanındakilerle birşeyler konuşurken, Agüero'nun 'Kapa çeneni' lafı karşısında şaşkına döndü.

Daha sonra araya giren Lautaro Martinez, Weghorst'un yanına giderek durumu yatıştırmaya çalıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık