Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Bulut'un film gibi hikayesi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Emrecan Bulut'un film gibi hikayesi!

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde ilk transferini de duyurdu. Siyah beyazlılar, TFF 2. Lig takımlarından Somaspor’dan Emrecan Bulut’u renklerine bağladı. 20 yaşında ve 1.85 metre boyundaki forvet oyuncusu, bu sezon oynadığı 34 maçta 16 gol attı ve 1 de asist yaptı. 4+1 yıllık sözleşme imzalanan Emrecan’ın son derece ilginç bir hayat hikayesi bulunuyor.

Edinilen bilgilere göre; aslen Ardahanlı olan Emrecan Bulut, ailesiyle geldiği Manisa’da 2015 yılında Yunusemre Belediyespor’da futbola başladı. Uzun süre amatör kümede top koşturan Emrecan, Covid-19 pandemisi başlayınca futbolu bırakıp bir fabrikada işçi olarak çalışmaya başladı. 2020-21 yıllarını futboldan uzak geçiren Emrecan, 90 kiloya kadar çıktığı bu dönemin ardından sahalara amatör lig takımı Karaköy SFK ile döndü.

19 TEMMUZ 2022'DE PROFESYONEL OLDU

Karaköy SFK’deki başarılı performansıyla TFF 2. Lig ekibi Somaspor’un teknik direktörü Burhanettin Basatemür’ün dikkatini çeken Emrecan Bulut, bu kulüpten gelen transfer teklifini kabul ederek, 19 Temmuz 2022’de kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. Somaspor’daki tek sezonunda oynadığı 33 lig karşılaşmasında 15 gol atıp 1 asist yapan genç forvet oyuncusu, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki 1 maçta da 1 gol kaydetti.

SOMASPOR KULÜBÜ TARİHİNE GEÇTİ

Somaspor’un profesyonel lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan futbolcu olan Emrecan Bulut, solak olmasına karşın sağ ayağını da çok iyi kullanıyor.

Beşiktaş, Emrecan için Somaspor’a 5 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek.

Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabından “Beşiktaş’a hoş geldin Emrecan” sözleriyle transferi duyurulan Emrecan, yeni takımının dün akşam yaptığı ilk antrenmana katıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık