Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın kadrosunda büyük değişim!

Beşiktaş'ın kadrosunda büyük değişim!

Gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta ayrılıklar da yaşanacak. Sezon sonu birçok isimle yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılarda, öte yandan yeni hedefler belli oldu. Edinilen bilgilere göre; Kara Kartal’da Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Rachid Ghezzal, Ante Rebic, Joe Worrall ve Francisco Montero’ya sezon sonunda veda edilecek. Beşiktaş’ta kadro dışı kalan isimleden biri olan ve son zamanlarda çok tartışılan Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Daniel Amartey ve devre arasında takıma katılan Jonas Svensson’un durumları ise sezon sonunda belli olacak. Fernando Santos yönetiminde yoluna devam eden Siyah-Beyazlı ekip Süper Lig’de 47 puanla Trabzonspor’un ardında 4. sırada yer alıyor.

OKAY YOKUŞLU LİSTEYE GİRDİ

Sezon sonunda orta sahayı değiştirme planı yapan Beşiktaş Yönetimi, gözünü İngiltere’ye çevirdi. Siyah-Beyazlılar’ın listesindeki son isim Okay Yokuşlu... İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion forması giyen tecrübeli orta sahanın 2025 yazında sözleşmesinin bitecek oluşu, bu transferin önünü açıyor. Son iki sezonda neredeyse maç kaçırmayan 30 yaşındaki futbolcu, istikrarlı yapısıyla ön plana çıkıyor. Beşiktaş Yönetimi, Okay için görüşmelerini hızlandıracak.

YENİ SAĞ BEK KENNY TETE

Siyah-Beyazlılar’ın sağ stoper transfer planlaması konusunda listesine yeni bir isim daha eklendi. Borussia Dortmund forması giyen Marius Wolf ve AZ Alkmaar’ın Japon sağ beki Yukinari Sugawara isimleri öne çıkarken Kenny Tete de radara girdi. Fulham’la yeni sözleşme imzalamayan Hollandalı sağ bek sezon sonu boşa çıkacak. Fulham, Hollandalı futbolcuyu Lyon’dan 3.2 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Bu sezon Fulham formasıyla tüm kulvarlarda 18 maça çıkıp 1145 dakika süre alan Kenny Tete 1 gollük skor katkısı verdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık