Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ın genç yıldızının peşindeler!

Beşiktaş’ın genç yıldızının peşindeler!

İskoçya devi Rangers, Beşiktaş ile sözleşmesinin son senesine giren Rıdvan Yılmaz’ı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz Daily Mail gazetesinden Mark Wilson’ın haberine göre, Liverpool’dan savunma oyuncusu Ben Davies’i kadrosuna katan İskoç devi gözüne Rıdvan’ı da kestirdi.

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; haberde 21 yaşındaki Rıdvan’ın kariyerinden bahsedilirken, Rangers’ın transferi 4 milyon Sterlin’e bitireceği belirtildi.

Sol bek Calvin Bassey’in 20 milyon Sterlin’e Ajax’a transfer olması beklendiği için bu bölgeye takviye yapmak isteyen Rangers’ın Rıdvan Yılmaz’ın sözleşmesinin gelecek yıl bitmesi nedeniyle elinin kuvvetli olduğu ifade edildi.

FRANKFURT TRANSFERİ OLMAMIŞTI

Beşiktaş’taki performansıyla milli takıma kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt’a imzanın eşiğinden döndü.

Yurt dışı kampına gitmeden önce Frankfurt ile Beşiktaş’ın anlaşmasını bekleyen genç oyuncu, ödeme konusunda iki kulübün anlaşamaması nedeniyle siyah-beyazlılarda kalmıştı.

Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği bilinen Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş’ın sezonun başlamasına iki hafta kala Rangers’ın 4 milyon Sterlin’lik teklifine ne yanıt vereceği merak konusu.

Rıdvan yılmaz geçtiğimiz sezon, 33 maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık