Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy Avrupa kulüplerinin gündeminde

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy Avrupa kulüplerinin gündeminde

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş'ta sezonun kazancı Semih Kılıçsoy... Kartal'ın genç yıldızı, bu sezon yakaladığı çıkışla bir anda gündeme oturmayı başardı. Sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan 18 yaşındaki forvet, 2023-24 sezonunda 8 gol 1 asistlik skor katkısıyla siyah-beyazlı takımın anahtar oyuncularından biri haline geldi. Semih Kılıçsoy'un bu çıkışı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Edinilen bilgilere göre; ismi birçok Avrupa kulübüyle anılan Semih Kılıçsoy için Beşiktaş yönetiminden karar çıktığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, genç futbolcu için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi. Öte yandan Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy için istediği bonservis bedeli için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kartal'ın, genç futbolcudan 50 milyon euro bonservis geliri beklediği gelen bilgiler arasında.

Antalyaspor'daki teknik direktörlük görevinden istifa edip Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcı antrenörü olan Nuri Şahin'in, Semih Kılıçsoy'u çok beğendiği ortaya çıktı. Gelecekte Dortmund'un teknik direktörü olmak isteyen Şahin'in, Semih ile ilgili olumlu raporunu Alman devine bildirdiği ifade edildi. Nuri Şahin'in Semih için, "Çok yetenekli ve yaşına göre fiziksel açıdan gelişmiş bir futbolcu" yorumunu yaptığı kaydedildi. Şahin'in raporunun ardından Semih'in, Dortmund'un transfer listesine girdiği gelen bilgiler arasında.

PREMIER LİG'DEN DE TALİP VAR

Öte yandan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki golcüsüne İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın da talip olduğu belirtiliyor. Golcü futbolcunun bonservis bedelinde EURO 2024'ün büyük rol oynayacağı da vurgulanıyor. Bununla birlikte Semih Kılıçsoy'un kişisel gelişim için de hamleler yaptığı; diksiyon, medya eğitimi ve İngilizce eğitimi aldığı belirtiliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık