Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

17 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Eintracht Frankfurt'a transfer oldu!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Eintracht Frankfurt'a transfer oldu!

Bundesliga ekibi 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 payla Beşiktaş’ı ikna etmeyi başardı. Torino ile Eintracht Frankfurt arasındaki transfer yarışının galibi Alman ekibi oldu. Yıllık 1 milyon Euro maaş alacağı öğrenilen milli sol bek, haftaya Almanya’ya giderek sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; uzun süredir Torino ile Eintracht Frankfurt’un kadrosuna katmak istediği Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz’ın transferinde gülen taraf Bundesliga ekibi oldu. Torino daha önce 4 milyon Euro önerdiği Rıdvan için teklifini 5 milyon Euro olarak revize etse de siyah beyazlıların 7 milyon Euro’dan aşağı inmemesi nedeniyle taraflar orta yolu bulamamıştı.

KAMP DÖNÜŞÜ iMZAYA GiDECEK 

Yine milli futbolcuyu yakından takip eden Eintracht Frankfurt ise 6.5 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 payla Beşiktaş’ı ikna etmeyi başardı. A Milli Takım ile kampta bulunan genç sol bekin önümüzdeki hafta Almanya’ya giderek sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Siyah beyazlıların altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz’ın Bundesliga ekibi Frankfurt’tan yıllık 1 milyon Euro maaş alacağı da ifade edildi. Bu arada milli oyuncunun menajeri Necdet Ergezen’in de dün sosyal medyadan kartal figürü ile birlikte Almanya bayrağı paylaşması dikkat çekti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık