Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a teklifin detayları belli oldu!

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a teklifin detayları belli oldu!

Takımın başına Şenol Güneş’in getirilmesiyle birlikte çıkışa geçen 32 yaşındaki golcüye yönetimin yıllık garanti 1.5 milyon Euro ve maç başı ücret teklif etmesi bekleniyor. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş iç transferde çalışmalarına bugünden itibaren başlıyor. Siyah beyazlı takımın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun ile masaya oturacak yönetim bu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin alınan ekonomik tedbirler doğrultusunda hareket edeceği öğrenilirken yıldız oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ve maç başı ücret önerilmesi bekleniyor.

GÜNEŞ iLE BiRLiKTE YENiDEN PARLADI 

Siyah beyazlı takımda sezona istediği gibi başlayamayan Cenk Tosun, teknik adam değişikliğinden sonra yeniden kendini buldu. Öyle ki Valerien İsmael döneminde çıktığı 10 maçta sadece 1 gol atan ve asist katkısı bulunmayan 32 yaşındaki futbolcu Şenol Güneş ile patlama yaşadı. Güneş’in ligde 22 maçta şans verdiği Cenk, 14 gol, 7 asistle 21 gole direkt katkı vermeyi başardı.

MLS EKİBİ CHİCAGO FİRE’I REDDETMiŞTi

Sezon ortası ABD iddiaları ortaya atılan Cenk, MLS ekibi Chicago Fire’dan teklif aldığını ancak bu reddettiğini açıklamıştı. Deneyimli golcü “Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim. Gitmek benim için iyi olabilirdi fakat ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş’ta devam edeceğim” diyerek siyah beyazlı kulüpte kalacağını ifade etmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık