Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın borcu açıklandı!

Beşiktaş'ın borcu açıklandı!

Beşiktaş'ın 2023 Yılı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın 3’üncüsü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin ilk divan toplantısına katılım beklenenden az olurken, yönetim kurulu Feyyaz Uçar haricinde tam kadro toplantıda yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, Divan Başkanı Tevfik Yamantürk’ün konuşması ile devam etti. Yamantürk’ten sonra kürsüye gelen Özgür Şentürk, Denetleme Kurulunun hazırladığı raporu sundu.

8 MİLYAR 282 MİLYON TL!

Edinilen bilgilere göre; Bu rapora göre Beşiktaş’ın 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcu 8 milyar 282 milyon 243 bin 263 liraya ulaştı. Ayrıca bir önceki toplantıda açıklanan 6 milyar 696 milyon 974 bin 534 liralık borçta yaklaşık 1,5 milyar TL'lik bir artış yaşandı.

"PARA İLE ÖDENEBİLECEK GİBİ DEĞİL"

Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, siyah - beyazlı kulübün borcuyla ilgili olarak "Para ile ödenebilecek bir borca sahip değiliz." ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık