Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın aradığı 10 numara İngiltere'de

Beşiktaş'ın aradığı 10 numara İngiltere'de

Trendyol Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla çıkan ve UEFA Konferans Liginde gruplara kalan Beşiktaş gözünü fırsat transferine çevirdi. Edinilen bilgilere göre; son olarak Manchester United'dan stoper mevkiine Eric Bailly'yi kadrosuna katan siyah beyazlılarda yeni hedef 10 numara transferi. İngiliz temsilcisinin 20 yaşındaki Tunuslu oyuncusu Hannibal Mejbri için Beşiktaş kolları sıvadı.

MANCHESTER UNİTED'DAN BİR YILDIZ DAHA 

10 numara arayışlarına devam eden Beşiktaş Manchester United'ın genç yıldızı Hannibal Mejbri için görüşmelere başladı. Merkez orta sahada da oynayabilen Hannibal Mejbri geçtiğimiz sezonu Birmingham City'de kiralık olarak geçirmişti. Birmigham City forması ile 41 maçta forma giyen oyuncu 1 gol atarken 6 asistlik katkı sağladı. 

Evening News'in haberine göre siyah beyazlılar oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Tunuslu oyuncu için İngiliz ekibinin ek maddeye olumsuz baktığı bildirilirken Beşiktaş'ın buna karşılık sadece kiralık olarak görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık