Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ın Alex Teixeira kararı! Menajerini İstanbul'a çağırdı

Beşiktaş'ın Alex Teixeira kararı! Menajerini İstanbul'a çağırdı

Beşiktaş, beklentilerin çok uzağında kalan Alex Teixeira ile devam etmek istemiyor. Valerien Ismael’in sistemine uymadığı belirtilen Alex Teixeira’nın menajeri yönetim tarafından İstanbul’a çağrıldı ve oyuncusuna kulüp bulması istendi. Siyah beyazlılar, Katar, Suudi Arabistan ve Çin’den teklifler alan Sambacı’nın satışından kâr elde etmeyi planlıyor.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberinde göre; Beşiktaş’ta perfomansı en çok tartışılan isimlerin başında gelen Alex Teixeira için ayrılık çanları çalmaya başladı. Bu sezon 24’ü ligde olmak üzere 29 resmi maçta görev almasına karşın sadece 4 gol, 1 asistlik katkı veren Brezil yalı futbolcu son 6 maçta suskun kalırken Giresun deplasmanında takımın en çok eleştirilen isimlerinin başına geliyordu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sambacı’nın geleceğini görüşmek üzere menajeri İstanbul'a davet edildi.

3 ÜLKEDEN TALİBİ VAR

Siyah beyazlı takımın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Teixeira'nın kaliteli ve teknik özelliklere sahip bir futbolcu olduğunu ancak yeni sezonda koşan, mücadele eden ekip oluşturmayı planlayan Valerien Ismael’in sistemine uymadığını belirterek menajerinden oyuncusuna kulüp bulmasını istediği öğrenildi. 32 yaşındaki futbolcunun menajerinin ise Alex’e Katar, Suudi Arabistan ve Çin’den teklifler geldiğini aktardığı ifade edildi.

BEDELSİZ ALINDI

Beşiktaş bedelsiz kadrosuna kattığı ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sambacı’nın ayrılması durumunda hem bonservis kazanacak hem de yıllık 3 milyon Euro’yu aşan maaş yükünden kurtulmuş olacak. Oluşan kaynak da Ismael’in sistemine uyan bir isim için kullanılacak.

Siyah beyazlı yönetimin yıldız ismin menajerine “Size her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız” dediği belirtildi. Teixeira’nın durumunun en geç haziran ayı içinde kesinleşmesi bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık