Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ı tercih etti!

Beşiktaş'ı tercih etti!

Beşiktaş'tan bir Premier Lig transferi daha gerçekleşti. Southampton'ın 28 yaşındaki sol açığı Nathan Redmond ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İngiliz futbolcu İstanbul'a geldi. Galatasaray'ın da istediği Nathan Redmond, sarı-kırmızılıları son dakika reddedip Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ve siyah-beyazlı formayı giydi.

Edinilen bilgilere göre; Süper Lig'e müthiş bir başlangıç yaparak lider konumda bulunan Beşiktaş'ta transferler bitmiyor. Kadrosunda birçok Premier Lig'den futbolcusu bulunan siyah-beyazlılar, İngiltere'den bir transfer daha yaptı. Southampton'ın yıldız oyuncusu Nathan Redmond ile anlaşan Beşiktaş, yıldız oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton forması giyen Nathan Redmond'ı İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı ekibin 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardığı Redmond'un sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzaladı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

 

Nathan Redmond, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Redmond; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

BEŞİKTAŞ'TAN HOŞ GELDİN MESAJI

Beşiktaş JK, "Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında İngiliz orta saha oyuncusu Nathan Redmond ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Nathan Redmond’a Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz." ifadelerinin yer aldığı bir mesaj yayınladı.

 

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Vodafone Park’ta Nathan Redmond ile bir araya geldi. Buluşmada, Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı da yer aldı.

Kocadağ ile Kazancı, Kara Kartalla sözleşme imzalayan Redmond’a Beşiktaş formasıyla başarılar dilediler.

"MUHTEŞEM BİR KULÜBE GELDİM"

Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, açıklamalarda bulundu. Redmond’un açıklamaları şöyle:

“Kariyerimde yeni bir meydan okuma olacağı için oldukça heyecanlıyım. Muhteşem bir kulübe geldim. Beşiktaş’ın harika bir taraftar topluluğuna ve stadyuma sahip olduğunu duymuştum.

Dele Alli ile görüştük. Bana buradaki atmosferden ve insanların ona olan ilgisinden fazlasıyla bahsetti. Bu, benim ve ailem için tatmak istediğimiz duygulardan biriydi.

David Beckham ile havalimanında karşılaştık. Ona durumu ve nereye gittiğimi anlattım. Bana kariyerinin bazı iyi zamanlarını İngiltere dışında oynadığı takımlarda yaşadığını söyledi. Bana bazı tavsiyelerde bulundu ve kariyerimdeki yeni sayfadan keyif almamı söyledi.

Premier League’de olabildiğince uzun süre forma giymek her zaman gerçekleştirmek istediğim bir şeydi. İngiltere’de veya burada bir çocuk olarak, bulunduğunuz ülkede en iyi takımlarda ve en iyi ligde forma giymek istersiniz. Ne mutlu bana ki bunu gerçekleştirme şansım oldu. Ancak söylediğim gibi, şimdi kariyerimde yeni bir soluk zamanı. Bunun için sabırsızlanıyorum.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël, burada çok güzel bir aile ortamı olduğunu bana iletti. Dele Alli de bana burada kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Ben ve ailem bu yüzden sabırsızlanıyoruz.

Southampton’daki vaktimin sonuna gelmiştim ve yeni bir heyecan arıyordum. Elbette başka teklifler de vardı ancak hem kişisel açıdan hem futbol hem de buradaki rekabet ortamı açısından tüm bu seçenekleri barından bir yeri seçmem gerekiyordu. Bunun için de Beşiktaş’tan daha iyi bir yer olduğunu düşünmedim.

Bu sezon Premier League’de henüz maça çıkmamıştım. Sezon öncesi birkaç maçta forma giydim. Süre aldıkça maç zindeliğine ulaşacağımı düşünüyorum. En iyi formuma ulaşmam 1-2 maçı bulabilir. Ancak vücudumun, antrenmanlarda tekrar tempoya girerek takımımızın taktiklerine uyum sağlamak için için fit ve hazır olduğunu söyleyebilirim. Bir ya da iki maça kadar takımın ve hocamızın bana ihtiyaç duyduğu vakitte hazır olacağım.”

GALATASARAY ÇOK İSTEMİŞTİ

İngiliz basınında The Athletic'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray da Nathan Redmond'u transfer etmek için yoğun mesai harcadı. Fakat Nathan Redmond, tercihini siyah-beyazlı ekipten yana kullanarak son dakikada Galatasaray'ı reddetti.

NATHAN REDMOND KİMDİR?

Tam adı Nathan Daniel Jerome Redmond olan futbolcu, 6 Mart 1994 tarihinde İngiltere'nin Birmingham kentinde dünyaya geldi.

Futbola Birmingham altyapısında başlayan Jamaika asıllı İngiliz futbolcu; Burton Albion (kiralık) ve Norwich formalarını giydikten sonra 2016 yılında 13.5 milyon Euro karşılığında Southampton'a transfer oldu. İngiliz ekibiyle 7. sezonunu geçiren Redmond, bu sezon sadece 1 maçta 1 dakika süre aldı. Nathan Redmond'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık