Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a yıldız transfer!

Beşiktaş'a yıldız transfer!

Lig bitiminde golcü operasyonu yapacak olan Beşiktaş, en az 2 isim alacak. Bu doğrultuda Kara Kartal’ın hedefleri arasına yıldız isimlerin biri Bundesliga'dan diğeri ise Premier Lig'den... Edinilen bilgilere göre; Başakşehir’e karşı, sadece yüzde 29 topla oynama oranı yakalayıp, 169 isabetli pasla maçı tamamlayan Beşiktaş’ta Santos’un geleceği sorgulanmaya başlandı.

SIRADAKİ YETENEK: ENES ÇİNEMRE!

Beşiktaş, bu sezon Semih Kılıçsoy’u kazandı. SiyahBeyazlılar’ın yeni kazancının ise 16 yaşındaki 10 numara Enes Çinemre olduğu konuşulmaya başladı. A takımla antrenmanlara çıkmaya başlan Fernando Santos’un, yıldız adayına maçlarda süre vermek istediği kendisine de bunu ilettiği belirtildi. Beşiktaş’ın ‘Yeni Sergen Yalçın’ı denilen 16 yaşındaki Enes Cinemre son zamanlarda attığı goller ve oynadığı futbolla yükselişini sürdürüyor. Bilindiği gibi genç futbolcu, Yalçın’ın teknik direktörlük yaptığı dönemde alt yapıya kazandırılmıştı. Hatta imza töreninde Sergen Yalçın bizzat bulunmuştu.

GOLCÜDE ROTA DENİZ UNDAV

Siyah-Beyazlılar’ın, santrfor konusunda kadrosuna eklediği son ismin, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart forması giyen Deniz Undav olduğu öğrenildi. Sezon başında İngiliz ekibi Brighton’dan Stuttgart’a kiralanan 27 yaşındaki futbolcu, Bundesliga’da 24 maçta 15 gol ve 8 asist yaparak 23 kez skora dokunmayı başardı. Piyasa değeri 22 milyon Euro seviyesinde bulunan futbolcu için Beşiktaşlı idarecilerin satın alma opsiyonlu kiralama operasyonu yapmayı planladığı ifade edildi.

RAUL JİMENEZ HEDEFLER ARASINDA

Lig bitiminde golcü operasyonu yapacak olan Beşiktaş, en az 2 isim alacak. Bu doğrultuda Kara Kartal’ın hedefleri arasına Fulham forması giyen Raul Jimenez’in de girdiği ortaya çıktı.

Premier Lig kulübünden ayrılmaya karar veren Meksikalı oyuncunun, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ın 32 yaşındaki tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu öğrenildi.

Fulham formasıyla bu sezon 22 karşılaşmada görev alan Jimenez, 5 gole imza attı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık