Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Uruguaylı stoper!

Beşiktaş'a Uruguaylı stoper!

Bu sezon şampiyonluk hedefinin uzağında kalan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos, öncelikle savunma bölgesinin güçlendirilmesini istedi. Edinilen bilgilere göre; bu doğrultuda takviye yapacak olan Beşiktaş, aradığı ismi ise Portekiz'de buldu. Kara Kartal'ın Sporting forması giyen 33 yaşındaki Sebastian Coates'i gündemine aldığı iddia edildi.

Sporting forması giyen 33 yaşındaki stoperin 1 yıl daha sözleşme opsiyonu bulunuyor. Tecrübeli savunmacıyla görüşmelerin başladığı bildirildi. Uruguaylı defans oyuncusu, bu sezon 34 maçta oynarken 6 gol ve 2 asistle dikkat çekti.

SEBASTIAN COATES KİMDİR?

Sebastian Coates, 7 Ekim 1990'da Uruguay'ın Montevideo kentinde dünyaya geldi. Futbola Nacional altyapısında başladı. 2011 yazında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'a imza attı.

Sırasıyla Nacional, Sunderland ve Sporting'de kiralık olarak forma giydi. Şubat 2017'de ise 4.7 milyon Euro'ya Sporting'in yolunu tuttu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Uruguaylı yıldızın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro...

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık