Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif

Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy için hayrete düşüren teklif

Yaz transfer dönemi hızla yaklaşırken, sezon sonunda transfer piyasasında adı en çok konuşulacak futbolcular da yavaş yavaş ayyuka çıkıyor. Beşiktaş'ın golcüsü Semih Kılıçsoy da bu yaz vitrinde olacak oyuncuların başında geliyor. Sergilediği performans ile izleyenleri kendisine hayran bırakan 18 yaşındaki futbolcunun talipleri her geçen gün artıyor.

Edinilen bilgilere göre; bileklerine hakimiyeti ve bitiricilik özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın birçok kulübünü peşine takmış durumda. Genç futbolcuyu Almanya Bundesliga'dan Leipzig ve Borussia Dortmund'un, İngiltere Premier Lig'den ise Arsenal'in takip ettiği daha önce ortaya çıkmıştı. Üç kulübün gözlemcileri de İstanbul'a gelip Semih Kılıçsoy'u canlı izlemişlerdi.

Gelen son haberlere göre Semih Kılıçsoy için bir Almanya Bundesliga kulübü daha devreye girdi. Takvim'de yer alan haberde, Eintracht Frankfurt'un, 18 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı aktarıldı. Alman kulübünün, genç golcü için Beşiktaş'a 9 milyon euro bonservis ücreti teklif ettiği iddia edildi. Kara Kartal'ın ise bu teklifi jet hızıyla reddettiği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Beşiktaş'ın, Semih Kılıçsoy planı da ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün, genç golcüyü önümüzdeki sezon da kadroda tutmak istediği bildirildi. Ancak 25-30 milyon civarında bir teklifin gelmesi halinde Beşiktaş'ın o zaman kararını değiştirebileceği aktarıldı. Bu sezon siyah-beyazlı formayla 28 karşılaşmaya çıkan Semih Kılıçsoy 10 gol atıp iki de asist yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık